Mihajlović traži Babića

0

Nije hteo u Zvezdu: Stefan Babić

Jedna od najtalentovanijih generacija u istoriji Vojvodine, koja je ovom klubu donela trofej u Kupu Srbije, polako se raspada. Opterećen finansijskim problemima, menadžerskim spletkarenjima u rukovodstvima i dugom od oko šest miliona evra, klub sa "Karađorđa" ovog leta prodaje praktično sve što valja.
Braća Sergej i Vanja Milinković Savić su prodati Genku, odnosno Mančester Junajtedu (s tim što Vanja ostaje u Novom Sadu kao pozajmljen igrač), kapiten Nemanja Radoja je završio u Selti, a uskoro bi klub mogao da napusti i supertalentovani štoper Srđan Babić.
Za 18-godišnjeg defanzivca se letos interesovala Crvena zvezda, ali on je u startu odbacio takvu mogućnost, jer ne želi da igra na "Marakani". Izgleda da je Babićeva budućnost u Italiji, pošto se za njega interesuje Sampdorija.
"Gazeta delo Sport" piše da je klub iz Đenove zagrizao za štopera Vojvodine i da trener Siniša Mihajlović želi da se posao završi što pre. Sampdoriji je neophodan štoper posle odlaska Škordana Mustafija u Valensiju, pominjala su se iskusna imena poput Kampanjara, Samuela, Jepesa, ali bi moglo da se završi dolaskom talentovanog Srbina.
Nije poznato koliko novca bi Vojvodina mogla da inkasira od prodaje Babića u Sampdoriju, a sledeći igrač koji bi mogao da napusti stadion "Karađorđe" je vezista Mijat Gaćinović.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here