Instagram
Miljana Kulić

Rijaliti zvezda Miljana Kulić vratila se u Zadrugu 5. Kulićeva se pojavila u Šimanovcima u invalidskim kolicima.

– Pala sam ispred tržnog centra, kad sam bila sa mamom i Nenadom da kupim stvari. Ugojila sam se posle preležane korone. Pala sam kad sam izašla da popušim cigaru. Noga mi se okrenula, onda su me poslali na Banjicu, nameštali su mi nogu, mnogo je bolelo – govorila je Miljana pred povratak u Belu kuću.

– Zadruga je moja osnovna kuća. Imaću posebnu negu. Svi će voditi računa o meni i mom zdravlju. Željko je dobro, porastao je. Zlatan je. Rekao mi je da ne brinem – govorila je Kulićeva.

– Zolu, Dalilu, Cara, Irmu i Nevenu ne mogu da gledam očima. Zola je govorio “njena diskvalifikacija moj mir”. Nevenin makro je poručio Neveni da je spala na drvoseču, znamo sve, čitala sam. I Dalila isto, ona sve radila da bi se pomirila sa babom, a prava je glumica. Mislim da je zaljubljena u Cara, ali više gleda korist iz svega toga.

Pored Miljane Kulić u Zadrugu će sa njom ući i njen novi dečko Nenad Macanović.

– Malo imam tremu. Nisam imao u planu da uđem u Zadrugu, ali ulazim zbog Miljane, naravno. Gledao sam samo poslednja tri, četiri dana – rekao je Nenad.

– Zar se ne plašiš da budeš malo sa Miljanom u vezi? Možda nisi gledao rijaliti, ali Miljana je bila u svim novinama, na portalima, svašta je radila – pitao je novinar.

– Ne plašim se, mi smo već tri meseca zajedno. Moji roditelji su neutralni, nemaju komentar. Neće da se mešaju u moj izbor – rekao je Nenad.

– On ima 32 godina, nema šta mama da mu traži devojku – dobacila je Miljana.

– Da li je Nenad ispunio sve što si htela? – pitala je novinarka.

– Apsolutno sve. Voli moje dete, ne zna kako se ophodio prema mojim roditeljima, jer je moj tata ima operaciju. Bio je uu njega, moju mamu i željka. Onaj smrad, kojeg sam finansirala i njegovu mamu… On ne pije, ne puši. Ne znam u šta se zaljubio, nije gledao rijaliti, nije znao ko sam. U šta se zaljubio? Ja sam se ugojila, a on mene toliko voli i toliko pažljiv. Ljubav dođe sama, lepa je kad se čeka, a ja sam je dočekala – pričala je Miljana.

Miljana Kulić i Nenad Micanović nakon intervjua sa Dušicom Jakovljević uputili su se u Belu kuću. Zadrugari su poskalali na noge čim su čuli njenu pesmu i izleteli iz kuće kako bi je dočekali, a Lazar Čolić Zola ostao je da sedi na garnituri.

Iako su se svi okupili oko Miljane i pomagali je zbog povrede sa nogom, Zola je nastavio da sedi, bez želje da pozdravi bivšu devojku i upozna njenog novog izabranika.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here