Mocart SPORT: Putin u oktobru ponovo na Marakani

0

 Predsednik Rusije Vladimir Putin
 

Prilikom nedavne posete premijere Srbije Aleksandra Vučića Moskvi je najavljeno, između ostalog, da bi Vladimir Putin, predsednik Rusije, uskoro trebalo da dođe u zvaničnu posetu Beogradu, a kao najrealniji termin se spominje oktobar.

 

Tom prilikom biće, kako saznaje "Mocart SPORT", organizovana utakmica između Crvene zvezde i Zenita, klubova kojima je glavni sponzor ruska kompanija Gasprom, a tom meču na Marakani prisustvovaće i Putin, inače poznat kao veliki navijač ekipe iz Sankt Peterburga. Za sada je cela ideja još u fazi pregovora, ali se očekuje da oni imaju pozitivan ishod.

 

Tada bi moglo da se zna i nešto više o mogućoj kupovini Crvene zvezde od strane Gasproma, koju su pojedini ovdašnji mediji najavili pre izvesnog vremena.

 

"Mocart SPORT" podseća da je u martu 2011. godine viđen sličan scenario. Putin je tada bio u zvaničnoj poseti Beogradu, a na najvećem srpskom stadionu je prisustvovao utakmici između mladih timova Zvezde i Zenita. Ove jeseni na teren bi trebalo da izađu najjači sastavi.

 

Inače, crveno-beli će 5. septembra gostovati u Moskvi, na otvaranju novog stadiona Spartaka.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here