Monstruozno:Tukli trogodišnju devojčicu

0

Foto: arhiva
 

Prema navodima policije, sumnja se da je M. J. u proteklih sedam meseci, rukama i prutom često tukao svoju ćerku staru tri godine kako bi je primorao na poslušnost, zbog čega je dete često imalo modrice i krvne podlive.

 

Nesrećna devojčica je u bolnicu u Kragujevcu dovedena tek u sredu uveče sa frakturom lobanje, a policija je saopštila da se pretpostavlja da su povrede nastale desetak dana ranije.

U Kliničkom centru u Kragujevcu kažu da je povređeno dete primljeno 20. januara sa nagnječenjem mozga i hematomom. Lekari su posle pregleda pozvali policiju, koja je zatim uhapsila oca i maćehu. Dr Andrea Obradović, portparol Kliničkog centra, kaže da je devojčica svesna i da je njeno stanje stabilno.

 

Maloletna maćeha, koja sa M. J. ima bebu, izjavila je da se ne seća kog dana je tačno bacila dete na betonski pod prekriven tepihom. Prema nezvaničnim saznanjima, zlodelo je motivisano ljubomorom, jer je po rečima maćehe ona povredila pastorku pošto je M. J. "više voleo dete iz prvog braka, nego njihovu petomesečnu bebu".

 

Posle hapšenja roditelja beba je smeštena u hraniteljsku porodicu, a kada se povređena devojčica oporavi biće data na staranje istoj porodici kako sestre ne bi bile razdvojene. Zoran Drešević, direktor Centra za socijalni rad u Kniću kaže da je devojčica predata M. J. na staranje jer je njena majka smeštena u psihijatrijsku ustanovu.
 

 

Centar za socijalni rad u Zvečanu je, posle razvoda u maju 2009. godine, poverio devojčicu na čuvanje i staranje ocu. Zoran Drešević, direktor Centra za socijalni rad u Kniću kaže da je devojčica predata M. J. na staranje jer je njena majka smeštena u psihijatrijsku ustanovu.

 

Istražne sudije Višeg i Osnovnog suda u Kragujevcu su, posle saslušanja, M. J. i V. G. odredile pritvor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here