M. Karović

Nakon što je kosovsko Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo da je srpska policija privela deset pripadnika Kosovske policije, u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije za Kosovo onlajn kažu da su juče privedena četvorica kosovskih policajaca, od kojih je jedan zadržan.

“Četvorica pripadnika Kosovske policije su privedena, jedan je zadržan – zamenik direktora Кosovske policije“, kažu u srpskom MUP-u.

Oni su privedeni prilikom kontrole na prelazima, zbog bezbednosnih provera, dodaju u MUP-u.

MUP Srbije je ranije odbacio navode kosovskih zvaničnika i institucija o zadržavanju autobusa sa registracionim oznakama Kosova na granici između Srbije i Hrvatske, ističući da policija nikoga od građana nije zadržavala niti sprečavala ulazak i prolazak.

8 COMMENTS

  1. НЕ ПУШТАЈТЕ их ДОК ОНИ НЕ ОСЛОБОДЕ СВЕБУХСПШЕНЕ СРБЕ
    🇷🇸☦️🇷🇸

  2. И ТАКВЕ КОНТРОЛЕ
    СУ ПОТРЕБНЕ СВАКИ ДАН
    РЕДОВНО

    🇷🇸☦️🇷🇸

  3. КО ТО КАЖЕ
    ДА СРБИЈА НЕ ТРЕБА ДА ПРАВИ ОПТУЖНИЦЕ ЗА РАТНЕ ЗЛОЧИНЕ
    КОЈЕ СУ ПОЧИНИЛИ албанци
    НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ

  4. Srbija treba da podigne konacno optuznice i protiv siptara koji su izvrsili zlocine nad srbima i protiv zute kuce i protiv NATO-vaca koji su nas 1999 god bombardovali. Nije mi jasno zasto to do sada nije uradjeno?

  5. Svi Gradjani Srbije moraju se legitimisati, (racunajuci iz dela Srbije -Kosovo), svako nosenje tudjih i nekakvih drugih oznaka, nezakonitih pripadnika nekakvih policija, nekakvih komicnih uniformi, zastava,i td. treba da se sankcionise odnosno treba ih postepeno hapsiti i suditi za nepostovanje Drzavnih institucija, himne, zakona Republike Srbije i td…….

  6. SRBIJA JE KONAČNO NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here