Na debiju remi za istoriju

0

Spremni za viši rang: SV FC Sandžak
 

Germanija se ove sezone iz Grupen lige vratila u Krajsober ligu, pa je samim tim bila iskusnija i bolje pripremljena od Sandžaklija. Ipak, borbenost i želja za pobedom bila je veća kod Sandžaklija. To su i potvrdili vodećim pogotkom Admira Džanovića u 37. minutu, koji je dobio loptu na dvadesetak metara od gola, prošao dva odbrambena igrača i matirao golmana Germanije.

Međutim, prednost iz prvog poluvremena nije se dugo zadržala u drugom. U 49. minutu Germanci izjednačuju na 1:1. Primljeni pogodak nije obeshrabrio Sandžaklije, pa su i dalje bili ravnopravan protivnik iskusnijem domaćinu. Sandžak je čak u poslednjih desetak minuta bio bolji, stvorio je nekoliko odličnih prilika, ali nije bilo sreće da postigne pobedonosni pogodak.

U SV FC Sandžak je ulaskom u viši rang došlo i do promene u trenerskom kadru. Trenerski dvojac Elmir Džanović i Semir Sejdović, koji su doveli ekipu u Krajsober ligu, karijere su nastavili u drugim ekipama, a na njihovo mesto došao je drugi dvojac, Muljan Sejdović i Elvis Nurković.

 

Više fotografija sa ovog meča možete pogledati OVDE

– Za ovaj nivo takmičenja ekipu smo pojačali sa petoricom fudbalera iz Srbije. Edis Ibrahimović, Coko Gurdeljac, Edis Ličina i Mirsed Mehmedović su došli iz prvoligaša Novog Pazara, a Emir Alić iz Polimlja iz Prijepolja. Kostur tima je zadržan, a sa ovim pojačanjima se nadamo da ćemo sezonu završiti na visokoj poziciji. Ukoliko nam se pruži prilika da i ovu ligu prođemo kao što je bilo do sada, bićemo prezadovoljni – rekao je posle utakmice trener-igrač Elvis Nurković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here