EPA/James Ross
Rafael Nadal

Španski teniser Rafael Nadal će biti spreman uskoro i igraće na Rolan Garosu, rekao je njegov stric Toni u izjavi za Radio Marku.

Nadala muče povrede već duže vreme, ali je očigledno da će biti spreman za svoj omiljeni turnir koji je osvajao 14 puta do sada.

– On već sada želi da se takmiči, ali malo je ostalo do njegovog povratka. Rafa će igrati u Parizu. Koliko će tamo moći zavisiće od toga kako će trenirati narednih nedelja i šta može da uradi u Rimu – rekao je Toni i potvrdio da će Rafael igrati u Rimu od 10. maja.

Ponovo su se pojavile priče da bi Nadal (37) zbog godina i problema sa povredama uskoro mogao da završi karijeru. Ipak, njegov stric je to demantovao.

– Ne razmišlja o povlačenju, samo želi da se dobro oporavi i nastavi da se takmiči jer i dalje voli ovaj sport – zaključio je Nadal.

Dakle, gledaćemo još obračune Nadala i Novaka Đokovića na velikim turnirima. Pitanje je samo koliko će Španac još moći da izdrži u vrhunskom tenisu s obzirom na broj povreda.

1 COMMENT

  1. Pa izdrzace naravno ko i do sada…ne igra mesecima a onda ko nov, ima prirodni regenerrator ocito..super je da ozdravi ali dzaba mu za trku jer sem gs u ostalim titulama zaostaje bas mnogo…ni jedan zavrsni, smesan broj nedelja, nema sve masterse, ali za sljaku je car i posteno bi bilo da RG nosi njegovo ime … srecno mu bilo svakako jao i svakom sportisti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here