Najveće laži o seksu koje morate da zaboravite!

0

businessinsider.com
Toliko je gluposti rečeno o tako divnoj stvari kao što je seks…
 

VELIČINA PENISA JE EKVIVALETNA BROJU CIPELA KOJE NOSITE

Istraživanje, u kojem je učestvovalo 104 muškarca, otkrilo je da ne postoji nikakva povezanost između dižine penisa i dužine stopala, odnosno broja cipela.

EJAKULACIJA SMANJUJE PERFORMANS U VEŽBANJU

Seks stimuliše produkciju testosterona, što potvrđuje i studija seks kluba iz SAD-a, koja je pokazala da se nivo testosterona  kod muškaraca koji imaju seks povećava za 72 procenta.

NOSITE DVA, A NE SAMO JEDAN KONDOM

Nošenje dva kondoma zapravo pruža manje zaštite nego samo jedan kondom, budući da dva kondoma međusobno izazivaju trenje, slabe materijal i povećavaju rizik od njihovog oštećenja.

SEKS STOJEĆI SPREČAVA TRUDNOĆU

Vaginalni seks uvek nosi rizik od začeća, u bilo kojoj pozi, pa čak i kada imate seks u kadi ili tokom menstruacije vaše partnerke.

SEKS POSPEŠUJE MRŠAVLJENJE

Seks sagoreva svega 25 do 50 kalorija, što je ekvivaletno energiji koju utrošite kada prošteta stepeništem.

KONDOM PRODUŽAVA SEKSUALNI ODNOS

U studiji, koja je ispitivala seksualne navike 500 muškaraca, otkriveno je da prosečan seks traja 5, 4 minuta i da na dužinu odnosa ne utiče da li ste koristili kondom ili ne.

NE MOŽETE DA DOBIJETE POLNU BOLEST OD ORALNOG SEKSA

Oralni seks je jedan od najčešćih načina kako se polno-prenosive bolesti dobijaju.

MUŠKARCI MISLE NA SEKS NA SVAKIH 7 SEKUNDI

Studija sa Univerziteta u Ohaju pokazala je da muškarci u proseku pomisle na seks 19 puta dnevno, dok žene u proseku pomisle 10 puta. Nije velika razlika, zar ne?

PROMISKUITETNE DEVOJKE IMAJU ŠIRU VAGINU

Seksualni odnos ne utiče na širinu vaginu, već naprotiv, nakon seksa se vaginalni mišići prirodno skupljaju. Čak i nakon 6 meseci nakon porođaja, vagina mlade žene može da se vrati u prvobitni oblik.

MASTURBIRANJE MOŽE DA VAS OSLEPI

Potpuno besmislena tvrdnja! Masturbiranje naprotiv ima mnogobrojne zdravstvene benefite i po muškarce i po žene. Masturbiranje je sjajna prevencija cervikalnih i urinarnih infekcija kod žena, a redukuje rizik od raka prostate kod muškaraca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here