Nepobedivi “bikovi” i “vukovi”

0

U najkvalitetnijoj fubalskoj Bundesligi Austrije, dva tima i posle šest kola imaju maksimalan učinak. Aktuelni prvak Salcburg bez problema ruši sve prepreke, ali isto tako ekipa s daleko manjim budžetom Volfzberg.
Tim našeg internacionalca Nemanje Rnića zaslužuje sve pohvale za igru. U ovom kolu, uz odličnu partiju bivšeg partizanovca, popularni "vukovi" su slavili u nekadašnjem hramu fudbala u Gracu protiv Šturma. Poveo je domaćin preko Marka Đuričina u 52.minutu, ali su sjajni gosti pokazali da nisu slučajno hit ove sezone. Kere je u 66. minutu izjednačio, a trenera Šturma Darka Milaniča i skoro 10.000 navijača je rastužio Štandfest u 77. minutu.
Salcburgu očigledno domaća liga služi za zagrevanje. Popularni "bikovi" ovog puta su sa 5:0 su kući ispratili novajliju u ligi Altah. Koliko je klub iz Salcburga dominantan u Bundesligi najbolje potvrđuje podatak da su u šest utakmica postigli 29 a primili samo jedan gol.
Retko je kao ovog puta gradski derbi, između Rapida i Austrije bio u senci loših rezultata oba tima. Uprkos tome na 310. meču između bečkih timova na Đenerali arena stiglo je 12.000 gledalaca. Ako ništa drugo videli su su četiri gola, po dva s obe strane.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here