Nikolić o Vujoševiću i Čoviću: Kao da vaspitavaju ljude da mrze!

0

Miroslav Nikolić
 

Fijasko Crvene zvezde i Partizana do te mere je razočarao Miroslava Nikolića da šef stručnog štaba kraguejvačkog Radničkog javno upire prstom u dve dominantne figure večitih rivala – Nebojšu Čovića i Duška Vujoševića – optužujući ih da su skoro dvogodišnjom netrpeljivošću ostavili srpsku košarku bez učesnika Evrolige.

Posle eliminacije u polufinalnim mečevima fajnal-fora Jadranske lige, od Cibone i Cedevite, iskusni stručnjak je oštricu kritika usmerio ka Čoviću i Vujoševiću.
"Slušam ih kako se prepucavaju, a košarka propada. Jako sam razočaran. Naravno da su njihove svađe uticale na krajnji rezultat Zvezde i Partizana. Neka sada Čović i Vujošević idu kod Olje Bećković u "Utisak nedelje“, pa nek’ objasne zašto su ostali bez plasmana u Evroligu“, poručio je Muta Nikolić u razgovoru sa Informer.

Prema njegovim rečima, prvi čovek crveno-belih i trener kluba iz Humske 1 odavno su u medijskim izjavama prešli granicu dobrog ukusa.
"Trebalo bi da se priča o igračima, a ne samo o intrigama i njihovim svađama. A oni kao da vaspitavaju ljude da se mrze. Mogu da se ljute njih dvojica koliko hoće, ali mene vređaju i jedan i drugi“.

Nikolić je duboko pogođen što je ovdašnja košarka ostala bar bez jednog predstavnika u finalu regionalnog takmičenja.
"Sve je išlo u našu korist, turnir se igrao u Beograd, pred domaćim navjačima. Ni to nije bilo dovoljno. Pokazalo se da košarka nisu samo Zvezda i Partizan. Ovo bi trebalo da nam bude velika škola“, upozorio je Miroslav Nikolić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here