Najbolji teniser sveta Novak Đoković izazvao je brojne reakcije javnosti izjavom da se protivi vakcinisanju, pa je tako američki igrač Tenis Sandgren poslednji u nizu onih koji su se oglasili povodom toga.

– Mislim da je vreme da Novak objavi celokupnu istoriju svoje vakcinacije, takođe i celu zdravstvenu prošlost. Isto i brojeve svog bankovnog računa, a i to šta je jeo za doručak cele prošle nedelje – napisao je Sandgren na svom Tviter profilu.

Đoković je, posle pomenute izjave, ponovo objasnio svoj stav u saopštenju datom uglednom Njujork Tajmsu.

4 COMMENTS

  1. Uzaludno je braniti iskrenu i sasvim opravdanu dilemu Djokovica pored ljudi poput ovog koji izbacuju svoje frustracije. Podrska Djokovicu u ovoj sveopstoj ujdurmi oko njega u kojoj se tacno prepoznaje ko i zasto reaguje.

  2. Kad sestre Wilijams, kad plivac Felps i sijaset drugih “istaknutih,pobednika ” Americkog sporta , pokazu svoju ” imunizaciju”,svoje bankarske racune,svoje dorucke i ruckove , mozda se i Djokovic resi da vam SVOJIM RECEPTOM pomogne da postanete kao i on. A on je VELIKI COVEK-HUMANISTA ( I dolazi iz naroda koji je u poslednjih 100 god. PREZIVEO NEKOLIKO SMRTONOSNIH EPIDEMIJA, NEISPRAVNIH-LAZNIH VAKCINA I VAKCINISANJA, BOMBARDOVANJA OSIROMASENIM URANIJUMOM, KOJI JE SVESTAN DA NE MOZE I NE SME DA VERUJE NIKOME. )

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here