Oh, kako je dobro imati penis!

0

Svi bi želeli da imaju pravog porno pitona umesto svog dragog crvića, međutim, na to mogu slobodno da zaborave. Većina nas pripada proseku koji kaže kako je prosečan spušteni penis dug 9,9 cm, obima 9,4 cm, a dignuti dugačak 15 cm, obima 12,4 cm. Obično do svoje maksimalne dužine naraste kada muško pričvršćeno za njega navrši 17 godina.

 

Zanimljiva je činjenica kako onima koji imaju spušteni penis manji od proseka mogu doživeti relativno veći rast u postotku pri erekciji od onih koji ga imaju većeg od proseka. Možda im je to mala uteha, s obzirom da im je na kraju, ipak, manji.

Veličina nosa nije važna. Urbani i ruralni mit o tome kako ogromna surla znači i surlu među nogama nije nigde dokazana. Veličina penisa zavisi od naslednih faktora i genetskog materijala.

 

Strah, stres i hladno Jadransko more će smanjiti penis na veličinu koju ste zadnji put na tom mjstu videli u doba kada ste učili da vozite bicikl. Ista stvar se događa pri sistematskom pregledu kod doktora. Trećina nas će morati da objašnjava doktorki kako je puno veći kada nismo u ordinaciji.

Ne možemo dovoljno naglasiti koliko je važno držati vaš pimpek aktivnim. Erekcije pune vaš penis krvlju bogatom kiseonikom koja je neophodna za održavanje delikatnog mišićnog tkiva između arterija vašeg mišića. Nedostatak kiseonika će dovesti do stvaranja kolagena, što znači da ćete erekciju moći da gledate samo na filmu. Dakle, napravite nešto s tim alatom koji imate.

 

Operacije za povećanje penisa su glupost. Ostaju vam ožiljci, erekcije su neugodne, a mogu dovesti do impotencije. Volite svoj penis onakav kakav jeste. Održavajte higijenu, držite telo vitkim i trudite se biti dobra osoba pa ćete naći još nekoga ko će ga voleti.

Potpuno sazreo penis će se uvek upoređivati s opremom koju nose drugi momci ispod tuša u teretani. To je potpuno hetero stvar, ništa za zabrinjavanje, a uključuje i određenu dozu zavisti na frizure, veličinu i oblik onog što drugi imaju među nogama.

 

Od svoje 25 do 60 godine prosečni muškarac će ejakulirati između 30 i 50 litara semena koje će sadržavati između 350 i 500 milijardi spermića.

 

Prosečni ejakulat stane u jednu čajnu kašikicu. Njegov glavni sadržaj je fruktoza, sadrži 5 kalorija i ima 5 mg belančevina, što ga čini potpuno bezopasnim za gutanje.

 

Vidljivi deo (osim smešnih izraza lica) muškog orgazma je između 3 i 10 štrcaja iz penisa. Ona se događaju prosečno svakih 0,8 sekundi, i lete brzinom od 40 km/h.

Prosječni orgazam traje 4 sekunde, a pri njemu će zdravi muškarac ejakulirati između 200 i 600 miliona spermija. Ako se nađu u prijateljskoj okolini, oni će plivati brzinom od 1 do 4 milimetra u minuti.

 

Gusta sirasta stvar koja se može stvorit ispod kožice penisa u muškarca i oko klitorisa i malih usmina u žena se zove smegma.

 

Testisi su otprilike 2 stepena hladniji nego ostatak muškarčeva tela, što osigurava bogatu proizvodnu semena. Vruće kupke i usko donje rublje biste morali izbegavati ako želite imati brojno potomstvo.

 

Skoro 90% testosterona boravi u testisima pre nego li uđe u krvotok i počne put telom.

 

Testisi evropskih muškaraca su dvaput teži nego testisi kineskih muškaraca. Setite se toga, ako mislite kako je nešto malo u vašim gaćama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here