Opljačkana “glupa” Paris Hilton

0

 Ključ ostavljam ispod otirača: Paris Hilton
 

Tinejdž banda "Bling-ring" proteklih meseci postala je poznata zbog obijanja kuća poznatih ličnosti u Holivudu. Najmanje problema zadao im je ulaz na posed Paris Hilton, koja je ključ ostavila ispod otirača.

Nik Prugo (18), jedan od vođa ove bande, izjavio je da su se odlučili da prva meta njihove pljačke bude kuća Paris Hilton, jer su za nju smatrali "da je glupa". Paris je shvatila da je opljačkana tek dva meseca kasnije, kada je banda izvršila još jednu pljačku tokom koje joj je ukraden nakit vredan skoro dva miliona dolara.

Među ostalima koji su se našli na meti bande su Orlando Blum, Lindzi Lohan i Rejčel Bilson. Zanimljivo je da su bandu sačinjavale tri devojke i dva mladića, i da je smo jedna osoba imala više od 20 godina.

 

"Bling-ring" banda je preko interneta locirala kuće poznatih i pratila njihovu kretnju. Njeni članovi su uhapšeni u novembru, nakon pljačke kuće glumice Lindzi Lohan. Policija je saopštila da su pripadnici ove bande bili opsednuti poznatim ličnostima i da su određenu količinu ukradenih stvari prodavali, dok bi dosta toga čuvali kao trofeje.

Nik Prugo je u izjavi medijima saoštio da sve do hapšenja nije bio svestan težine njihovih zločina, i da se sada kaje i izvinjava oštećenima. Za ova krivična dela, mogao bi da bude osuđen na šest godina zatvora.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here