PAO desetkovan na Marusi

0

 

Spanulis je povredio koleno na prošlonedeljnom meču Evrolige protiv Partizana, dok Dijamantidis ima problema sa mišićima. Peković već duže vreme ima problema sa bolovima u stopalumu, a Perperoglua muči povreda desne noge. U ekipu bi za meč sa Marusijem mogao da se vrati Litvanac Šarunas Jasikevičijus, koji je propustio nekoliko mečeva Panatinaikosa zbog loše forme.

 

"Želimo da završimo Evroligu trijumfom, ako mene pitate voleo bih da se u četvrtfinalu nađe Partizan", rekao je Peković.

 

Utakmica između Panatinaikosa i Marusija biće odigrana u cčetvrtak od 18,00 časova. Od 20,45 sati igraće Barselona i Partizan.

 

Prvo mesto na tabeli drži Barselona sa četiri pobede i jednim porazom, dok je Partizan drugi sa tri trijumfa i dva neuspeha. Marusi je treći sa dve pobede i tri poraza, dok je Panatinaikos na poslednjoj poziciji sa samo jednim trijumfom u pet odigranih mečeva.

 

Partizanu je za siguran plasman u četvrtfinale Evrolige neophodna pobeda nad Barselonom. U slučaju poraza "crno-belih" u Barseloni, Beograđanima će biti potreban trijumf Panatinaikosa nad Marusijem.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here