Partizan šalje pomoć u Krupanj

0

 

Svaka pomoć je dragocena. Tako se i Partizan uključio u ogromnu akciju skupljanja humanitarnih sredstava porodicama ugroženim poplavnim talasom u Srbiji, a posle donacija započetih u subotu na stadionu u Humskoj 1, za nedelju i ponedeljak planirano je dostavljanje paketa pomoći prioritetnim delovima stanovništva.

Crno-beli će pomoć proslediti u Krupanj, jednom od mesta koje je najviše stradalo tokom ove prirodne katastrofe, a uznemirujuće fotografije srušenih kuća usled klizišta, odvojenih delova puta, porušenih mostova, domaćinstava bez vode i hrane znače da je u mačvanskom kraju pomoć neophodna.
"Partizan poziva sve da pomognemo stanovništvu Krupnja i danas, u nedelju, do 15 časova i u ponedeljak, od osam časova donesemo što više ćebadi, hrane, lekova, hemikalija, hrane za bebe i decu, tople odeće i slično, kako bi naš kombi mogao već tokom dana da odnese prvu pomoć stanovništvu ovog mesta u mačvanskom kraju! Udružimo se i budimo solidarni. Donacije se skupljaju na stadionu u Humskoj 1! Pomozite kako bi naš kombi mogao da krene po podne ka Krupnju!. Pomozimo našem narodu“, stoji u saopštenju crno-belih.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here