Foto: MN Press
Rikardo Gomeš

Fudbaleri Partizana  pobedili su na svom terenu Metalac sa 3:1 u zaostalom meču 5. kola Superlige.

Ovaj duel crno-beli dočekali su u odličnom raspoloženju i sa 5 bodova biše u odnosu na glavnog rivala, drugoplasiranu Crvcenu zvezdu, koja je u duelu odigranom u sredu poražena od Radnika iz Surdulice sa 2:1.

Priliku za nova tri boda iskoristili su na najbolji mogući način. Tako su napali od starta i već u 7. minutu došli do vođstva preko Rikarda, posle odličnog kontranapada.

 

Partizan je nastavio da napda, ali je umesto novog gola usledila velika greška odbrane.  Saničanin se spetljao, a lopta se odbila do napadača Metalca, Stuparevića,  koji je izjednačio rezultat.

Do kraja poluvremena, promene rezultata nije bilo, a onda je u nastavku Partizan zaigrao još ofanzivnije.

Usledila je velika greška golmana Metalca Maslareviša koji se poigravao i oborio Rikarda, a sudija je pokazao na belu tačku. Precizan je bio Natko koji vraća vođstvo svom timu.

U nastavku, crno-beli su se potpuno razigrali, vezali nekoliko odličnih napada i imali nekoliko prilika za gol, ali je Metalac uspeo da se odbrani.

Ipak, u 69.minutu, Jojić je izletao sam ispred golmana, prosledio loptu do Natha koji rutinski pogađa i postiže drugi gol na meču.

Do kraja, Partizan je igrao ofanzivno, ali promene razultata nije bilo.

SASTAVI

Partizan: Popović, Miljković (Živković 46), Miletić, Saničanin, Obradović (Urošević 46), Zdjelar (Natho 46), Jojić, Pantić, Terzić (Jović 58), Menig, Rikardo.

Metalac: Maslarević, Vlalukin, Stojić, Fićović (Đurić 66), Mlađović, Antonijević, Bačkula, Krajišnik, Odada, Cvetković, Stuparević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here