Petnaest minuta dnevno za telo u formi

0

15 minuta dovoljno za telo u formi
 

Čvrste i zategnute ruke

Ako niste zadovoljni svojim rukama ili jednostavno želite da ih malo učvrstite, zategnete ili oblikujete, stanite u lagani raskorak, ruke spustite da padaju uz telo, a zatim ih podižite u vazduh podižući tegove i stvarajući rukama oblik slova V. Odradite dve serije od 12-15 ponavljanja. Ako nemate tegove, poslužite se praznim flašicama vode u koje možete nasuti pesak ili kamenčiće.

Preskakanje vijače

Ova vežba je savršena za vežbanje ruku, nogu, guze, a odlična je i za vežbanje koordinacije i ravnoteže. Osim toga je i zabavna pa je odličan izbor za sve one koji ne vole monotone, dosadne i jednolične vežbe.

Džogiranje u kući

Ili imitacija džogiranja. Možda nemate vremena za trčanje napolju, ali sigurno imate koji minut ujutro pre tuširanja i spremanja za izlazak iz stana. Stanite u mestu i privlačite kolena prema grudima koliko god brzo možete. Odmarajte se u pauzama od 20 sekundi čisto kako biste došli do vazduha.

Vrtite ramenima ukrug. Ako želite da ojačate mišiće, ali vam nedostaje vremena ili novca da odete u teretanu, isprobajte kruženje rukama. Ruku spustite uz telo i kružite njome prvo 10 puta napred pa 10 puta nazad. Vežbu ponavljajte 15 minuta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here