Foto: Instagram/tea_tairovic
Tea Tairović

Pevačica Tea Tairović poznata je, osim po svojim hitovima i izazovnim pokretima na bini, po tome da skoro ni jedno njeno gostovanje u emisijama nije proteklo bez tenzije.

Naime, Tea Tairović je nedavno gostovala na Kurir televiziji, gde je došlo do sukoba sa voditeljem emisije kada je pomenuo njeno navodno privođenje na aerodromu u Nemačkoj.

– Ja nisam od prekjuče, razumem sve, ali grešite u biranju termina kada je u pitanju ovo što se meni desilo. Sve vreme potencirate da sam uhapšena, iako ja tri-četiri puta govorim da nisam. Rekla sam da nisam ni uhapšena ni privedena. Znači te termine ćemo saa da izpravimo jer se to nije desilo i neka bude tako! Neću Vam dati to zadovoljstvo da odem iz emisije jer vi i od toga pravite priču, tako da ću sedeti ovde još šest minuta – rekla je tada Tea.

Tairovićevoj ovo nije prvi put da se sukobi sa voditeljima, te je tako u toku jedne emisije na Hajp televiziji vrlo burno odreagovala kada je čula voditeljkino pitanje.

Voditeljka je navela kako mediji pišu da pevačica nema svoje “ja”, jer sve u životu radu kako joj majka kaže da treba, što Tea i ističe jako često. Međutim, njen odgovor je bio vrlo neprijatan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here