Prva televizija
Željno očekivani nastavak serijala

Od danas (28. avgust) u 20 časova počinje emitovanje nove sezone hit serije “Igra sudbine”.

Seriju možete gledati svakog dana u istom terminu (20 časova) na kanalu Prva televizija u okviru MTEL TV paketa.

U novoj sezoni očekuju nas neverovatni obrti, spletke, stare i nove ljubavi, simpatije i neslaganja, kao i slatke ljubavne muke.

Pre letnje pauze, odgledali smo 795. epizodu nakon koje su ostala mnoga otvorena pitanja na koje čekamo odgovore.

Iz vile Kanački, Aleksu (Luka Raco) i Luku (Stevan Piale) je odveo Slobodan Dželetović “Cole” (Ivan Tomić) na informativni razgovor. U novoj epizodi saznaćemo razlog privođenja u policiju.

Zvrk (Tijana Upčev) je krenula put Slovenije i doživela stravičnu saobraćajnu nesreću. Da li je samo povređena ili je nastradala čeka nas odgovor u nastavku serijala.

Tića (Darko Tomović) i Pančeta (Sandra Bugarski) su srećni dobitnici nagrade od million evra, ali glavno pitanje je da li znaju gde se nalazi njihova dobitna srećka?

Pomenuli smo samo tri situacije u kojima su se našli omiljeni likovi, a čeka nas još mnogo toga.

Ova najdugovečnija domaća i ujedno najdugovečnija ex YU telenovela oborila je sve rekorde gledanosti.

Porodice Kanački i Ožegović osvojile su srca publike. Zapleti, raspleti, padovi i usponi iz pepela, ljubavi i mržnje i večita borba dobra i zla obeležile su prethodne epizode.

U nastavku serije očekuju nas nove situacije koje ćemo gledati bez daha, uz suze i smeh, navijajući i brinući se za naše omiljene likove.

Pripremite se za nastavak serije, danas u 20 časova, na kanalu Prva televizija koji naši ljudi u inostranstvu mogu da gledaju uz MTEL TV uslugu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here