Podmlađena Mladost

0

Novoizabrana uprava Mladosti
 

Skupština je izabrala novo mlado rukovodstvo u sastavu: Bojan Glogovac – predsednik, Jovana Plakalović – potpredsednik, Ljiljana Menkof – sekretarica, Branko Mraović – blagajnik, Vladan Vesović – menadžer, Dragana Krnjaić – umetnički rukovodilac, Darko Prokić i Dejan Čerketa – kontrolori kase, Milena Plakalović, Denis Strojić i Veroljub Panić – članovi uprave.

Dugogodišnji predsednik i osnivač društva Sekula Rašević podržao je rad skupštine i čestitao novoizabranoj upravi.

– Veoma je važno da mladi, poput novog predsednika i potpredsednice, preuzmu vođenje društva, a mi stariji ćemo im biti od pomoći – kazao je on.

 

Izveštaji

Izveštaj o radu blagajne je podneo Branko Mraović, blagajnik društva, a u ime umetničkih rukovodilaca je izveštavala Dragana Krnjaić, koja je detaljno referisala o koreografijama, igračima, stanju u inventaru opreme, o planovima i potrebama za naredni rad.

Pozdravljajući prisutne, skupštinu je otvorio "stari" predsednik Milan Adamović koji je na toj funkciji bio već dva mandata. On je posebno zahvalio organizacijama i pojedincima sa kojima je društvo imalo odličnu saradnju, ističući sveštenike, Momirku Marinković, generalnog konzula Srbije u Hamburgu i konzula Milorada Avramovića.

 

Radivoje Jović, Bojan Glogovac, Milan Adamović, Jovana Plakalović i Sekula Rašević
 

– Sa našom profesorkom Tatjanom Stefanović i Srpskom dopunskom školom ostvarili smo odlične rezultate, jer su mnogi njeni đaci naši članovi. Zahvaljujem i "Vestima" koje prate naš rad – dodao je on.

Adamović je uz projekciju fotografija i novinskih članaka podsetio na brojne nastupe i uspehe, a kao krunu rada istakao nedavni koncert povodom 40 godina postojanja društva.

– Tom prilikom sakupili smo 2.000 evra koje ćemo uputiti u Republiku Srpsku i Srbiju – naglasio je Adamović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here