Pomoć stigla u Negotin

0

Ljuba Marinković (u sredini) sa članovima Kulturnog kluba "Sveti Nikola" iz Herisaua
 

Za tu svotu novca kupljena je roba, uglavnom namirnice i higijenski materijal, koja je predata Crvenom krstu u Negotinu. Robu su predali ispred kluba sekretar Živojin Marković i član uprave kluba Dragoljub Puslojić.
 

Humanitarna pomoć
 

– Akcija je trajala samo tri dana, od srede do petka. Svako je donirao koliko je mogao. Novac smo menjali dole i kupili smo ono što je najpotrebnije i odneli u Crveni krst u Negotinu – kaže Dragoljub Puslojić član uprave Kulturnog kluba "Sveti Nikola" iz Herisaua.

– Upravo smo primili jednu veliku donaciju iz Udruženja "Sveti Nikola" iz Herisaua u Švajcarskoj. Ovo je izuzetno značajna humanitarna pomoć koja će dobro doći našim nesrećenim ljudima u ovim poplavama i ovom prilikom Crveni krst Negotin je primio tu donaciju koju će distribuirati na ugrožena područja – kaže sekretar Crvenog krsta u Negotinu Ljuba Marinković.

 

Roba na popustu

Neizmerna zahvalnost firmama iz Negotina, koje su obezbedile kupovinu ove humanitarne robe kao i prevoz do Crvenog krsta u Negotinu. Takođe zahvalnost ide i vlasniku prehrambene prodavnice Tekijanka koji je dao popust na robu koja je kupljena za poplavljene.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here