Popravili gol razliku

0

KANONADA: Momenat sa utakmice KE/Srbija 08

 

Kao što se očekivalo, naši fudbaleri su nametnuli svoju igru i poveli golom Denisa Halilovića u 24. minutu, a isti igrač matirao je protivničkog golmana još jednom samo dva minuta kasnije.

 

Padali prasići i jagnjići

Posle utakmice prvog tima na stadionu je vladala slavljenička atmosfera pošto je novi sportski direktor Rade Radonjić Dugi darovao prase za početak saradnje, a ujedno i častio za rođendan. Predsednik kluba Srđan Stokić, na drugoj strani, častio je jagnjetom zbog diplomiranja njegove ćerke Sanje.

Takođe, i trener ekipe ispod 14 godina Dejan Vučić je proslavio rođendan časteći decu i roditelje pečenjem.

Naredni pogodak postigao je Miloš Andrejić u 33. minutu, a konačan rezultat od 4:0 u prvom delu postavio je u 43. minutu Nedeljko Koturović iz penala.

U drugom poluvremenu, kanonadu golova otvorili su ponovo Andrejić u 63. i Koturović u 65. minutu.

U listu strelaca upisao se u 67. minutu i kapiten Saša Zečević, a konačan rezultat postavio je Halilović svojim trećim golom već u 69. minuti.

– Ovo je bila očekivana pobeda. Na početku je bilo malo teže, jer se rival branio sa svih 11 igrača i samo je bilo pitanje kad ćemo dati prvi gol. Kasnije je sve već bilo stvar tehnike i sa koliko ćemo golova završiti meč – rezimirao je trener Branko Cvetković.

 

Srećna "trinaestica"

Što se podmlatka tiče i dalje je bez poraza tim ispod 13 godina, koji je porazio Slovan sa 5:1 (4:1) i zadržao vođstvo na tabeli. Trijumf je izborila i ekipa ispod 16 godina protiv Makabija sa 4:1 (2:0), kao i ekipa ispod 14 godina, koja je porazila istog protivnika sa 4:2 (3:1).

Tim ispod 12 godina je poražen od Makabija sa 1:2 (0:2), kao i sastav ispod 11 godina, koji je izgubio od istog protivnika sa 0:3 (0:2). I ekipa ispod 18 godina je poražena od Makabija, tesno, sa 4:3 (1:1).

Prema njegovim rečima, ova pobeda je bitna, jer je tesno na tabeli, pa je svaki bod zlata vredan.

KE-SRBIJA 08: Grujić, Stojanović, Koturović, Stojaković, Halilović (Ilić), Zečević, Andrejić (Grujić), Milorad Kostić, Aleksić, Veselinović, Marko Kostić (Ristić).

KE-Srbija 08 je sada na 7. mestu sa 16 bodova, a sledeću utakmicu igraju protiv Slovan HAC, u nedelju, sa početkom u 10.15, na stadionu Slovana (Steinbruchstr. 5a, 1140 Wien).

A "rezervisti" KE-Srbija 08 su dobili Lindenhof sa 3:0 (0:0) i preuzeli drugu poziciju. Strelci su bili Nenad Perić, Said Ašraf Soltani i Dragoljub Radisavljević.

Futsal ekipa KE-Srbija 08, koja počinje da se takmiči u 2. austrijskoj ligi, imala je prijateljski meč protiv Stela Rose, najuspešnije austrijske ekipe u ovom sportu. KE-Srbija 08 je pobedila sa 13:11 i najavljuje dobru prvu sezonu i ulazak u Prvu ligu.
 

Dogovor sa Albancima

U nedelju na stadion KE-Srbija 08 došli su predstavnici uprave kluba Albanija, sa kojim naš klub treba da igra 9. novembra prvenstvenu utakmicu Druge pokrajinskoj ligi. Razgovarano je o organizaciji meča, koja je postala susret visokog rizika pošto je u Beogradu prekinut duel kvalifikacija za EP reprezentacija Srbije i Albanije. Pored toga, usledile su i najave preko socijalnih mreža albanskih navijača iz cele Austrije, ali i susednih zemalja da bi u velikom broju mogli doputovati na duel u Beču.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here