Poveli, pa stali

0

Strelac u akciji: Admir Džanović
 

Prvi put posle šest utakmica su Sandžaklije postigle vodeći gol, i to u 18. minutu. Posle dobrog centaršuta Edisa Ličine sa desne strane, najbolje se u vazduhu snašao Admir Džanović. Radovanje se još nije stišalo, a Viktorija je uspela da izjednači. Pokušali su naši igrači da ponovo pređu u novo vođstvo, ali im do kraja poluvremena to nije uspelo iako su imali tri šanse.

 

I nastavak je pripao Sandžaku koji je imao inicijativu, što je bilo delom i zbog ulaska Benjamina Džanovića, koji je ponovo obukao dres SV FC Sandžak posle dužeg vremena. Sve je išlo u željenom pravcu, a onda su nesmotrenost naše odbrane i povlačenje za dres protivničkog igrača doneli Emiru Honsiću crveni karton u 60. minutu. Sandžak je i sa desetoricom nastavio sa svojom igrom, ali je u 70. minutu i povratnik Benjamin zaradio crveni karton zbog, navodnog, faula sa leđa.

 

KRAJSOBER LIGA

 

Viktorija Projsen – SV FC Sandžak 3:1 (1:1)

FRANKFURT
Stadion: Viktorija.
Gledalaca: 100.
Strelac: A. Džanović u 18. minutu.
Žuti kartoni: Aginčić u 37, Izberović u 48. i M. Sejdović u 74. minutu.
Crveni kartoni: Honsić u 60. i B. Džanović u 70. minutu.
SANDžAK: Nurković, Aginčić, H. Sejdović (Ziljkić), Izberović (B. Džanović), M. Sejdović, Mehmedović, Ličina, Ibrahimović, Sabotić, A. Džanović, Honsić.
Pozicija na tabeli:
9. Sandžak 14 6 3 5 34:27 21

Sa dva fudbalera više, Viktorija je preuzela sredinu terena, pa je prolaz ka mreži Nurkovića bio otvoren. Istina, naš golman u dva navrata uspeo je da sačuva svoju mrežu iako je bio sam protiv trojice napadača domaćina, ali kod dva primljena gola u 75. i 89. minutu nije mogao ništa da učini.

Drugim porazom zaredom SV FC Sandžak se polako udaljava od vrha tabele, pa će morati u narednoj, derbi utakmici protiv Bosne da pokuša da konačno osvoji ceo plen.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here