Prokockali bodove

0

 

U 8. Kolu Krajsober lige Frankfurt, KSV Tempo je na gostovanju kod SV 07 Hedernhajm poražen rezultatom 2:1 (0:1).
Tempo je utakmicu u večernjim satima i pod veoma lošim osvetljenjem započeo u oslabljenom sastavu. Iako je odbrana našeg krajsoberligaša bila znatno podmlađena, odlično su odolevali napadima domaćina u celom prvom poluvremenu, što se vidi i po tome da je naš golman tek u 21. minutu došao u prvi kontakt sa loptom. Napadači Tempa su u prvom delu igre imali nekoliko šansi, ali se do vođstva našeg tima čekalo 45 minuta. Slobodan udarac sa sredine terena izveo je Stefan Rašović, a nabačenoj lopti Miloš Rajković je samo skrenuo pravac toliko da prevari golmana domaćih.
Vođstvo iz prvog poluvremena istopilo se već posle devet minuta u drugom delu igre, i to na gotovo istovetan način kao što je Tempo postigao pogodak. Ubrzo posle izjednačenja igru zbog povrede napušta igrač sredine terena Mario Brandić, a nedugo zatim i strelac jedinog gola Rajković. Iako dodatno oslabljeni, Šešum, Stojanović, Nikolić i Mihailović su imali po jednu priliku da preokrenu rezultat. Kazna za neiskorišćene šanse je došla u 77. minutu, kada je postavljen konačan rezultat 2:1 za Hedernhajm.
– Uzrok večerašnjeg poraza leži u povredama pet standardnih igrača odbrane. Pored kapitena Marinkovića, nedostajali su Kovačić, Ratić, Dubačkić i Bore Marković, a u toku utakmice smo ostali bez još dva igrača. Nenad Malbaša je prešao na mesto libera, kao iskusniji igrač, kako bi stabilizovali odbranu. Novajlija Nikola Matejević je odlično odigrao po levoj strani. U trenutku kada smo morali da sačuvamo rezultat i da damo još neki gol, podlegli smo pritisku protivnika i primili golove iz dva prekida – kaže za "Vesti" trener Vladimir Matijević.

 

KRAJSOBER LIGA

SV 07 Hedernhajm – KSV Tempo 2:1 (0:1)

FRANKFURT

STADION: Hedernhajm
GLEDALACA: 100
ŽUTI KARTONI: Stanojević, Stojanović, I. Šešum i Malbaša
TEMPO: Gavrilović, Matejević, Mihailović, Rajković (Živković), Brandić (Stanojević), Nikolić, Stojanović, I. Šešum, Rašović, M. Jevtić (N. Marković), Malbaša.
POZICIJA NA TABELI:
9. Tempo 8 3 2 3 13:13 0 11

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here