Đoković odmah trenirao posle preležane korone: Ovo kao da je bio lov na veštice, nisam siguran za US open (FOTO)

0
Foto: Novak Tenis Centar
Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković oporavio se od koronavirusa, kojim se zarazio tokom Adrija tura u Beogradu i Zadru, i odmah je izašao na teren. 

Tako je Đoković posle dve nedelje karantina i preležane korone ponovo trenirao u Novak Tenis Centru, a po svemu sudeći, bolest je za njega prošlost.

Đoković je odradio pun trening sa Viktorom Troickim na terenima svoje akademije na Dorćolu, trenutno se oseća dobro, a u razgovoru za Sportski žurnal je rekao:

– U poslednje vreme vidim samo kritike, mnoge zlonamerne. Očigledno da postoji nešto više od te kritike, kao da postoji neka agenda, kao da je lov na veštice. Mora neko da padne, neka ličnost, neko veliko ime da bude glavni krivac za sve… Nisam siguran da ću igrati na US Openu. Planiram da u septembru igram Madrid, Rim i Rolan Garos.

 

 

Da podsetimo, Novak nije igrao tenis od Adrija tura u Zadru, koji je prekinut posle saznanja da jedan od učesnika, Bugarin Grigor Dimitrov, ima koronavirus. Samo dva dana kasnije, pozitivan test na Covid-19 imao je i sâm Đoković, kao i njegova supruga Jelena.

Takođe, Novak će tako konačnu odluku o narednim turnirima i grend slemovima na kojima će nastupati doneti u skladu sa razvojem situacije u vezi sa pandemijom koronavirusa, kao i od okolnosti na US openu, koje se menjaju iz dana u dan.

 

 

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here