Radenović ostaje?

0

Košarkaši Crvene zvezde počeli su i zvanično u Železniku da se pripremaju za novu sezonu. Posle rada sa igračima, među kojima je od novajlija bio Nemanja Dangubić, trener Dejan Radonjić je pričao o aktivnostima oko dovođenja novih pojačanja.
– I dalje je cilj pronalaženje plejmejkera i jednog visokog igrača. Pregovaramo sa Ivanom Radenovićem, jer bi mogao da ostane jedno od rešenja na poziciji "četiri", iako se klub nedavno i zvanično rastao sa njim. Ideja je da Ivan svojim iskustvom i, takođe, pozitivnim ljudskim osobinama bude u pomoći mladim centrima u novoj sezoni. Potpuno se oporavio od povrede, ali još nije odlučio šta će, jer je u međuvremenu dobio i povoljne ponude iz inostranstva – rekao je strateg crveno-belih.
Crvena zvezda je ovog leta već angažovala centra Majka Cirbeka, a pleja traži od rastanka sa Demarkusom Nelsonom, koji je otišao u Panatinaikos. Da li bi to mogao da bude Darijus Moris?
– Bili smo zainteresovani i aktivno se pregovaralo. Međutim, promenila se situacija i njegovi zahtevi su preveliki i previsoki. Za sada se barata sa više imena.
Zvezda se rastala sa reprezentativcima Raškom Katićem i Markom Simonovićem, a njihove igre u dresu sa državnim grbom raduju trenera crveno-belih. Istakao je i činjenicu da su u ekipi selektora Đorđevića i Luka Mitrović i Nikola Kalinić.
– Drago mi je što igraju dobro i Raško i Marko, kao i Luka i Nikola. Pratimo ih i radujemo se njihovim dobrim partijama – naglasio je Radonjić.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here