Radi obili “pežo” ispred zgrade i uzeli radio i haljine

0

Trudi se da se ne nervira oko stvari koje ne može da promeni: Rada Manojlović

Kako piše Alo, Rada se prethodno veče vratila sa nastupa i parkirala auto ispred svoje zgrade na Vračaru, da bi je ujutru sačekala potpuno druga situacija. Samo što je ustala i spakovala se da krene na drugi nastup, primetila je razbijeno staklo kod mesta suvozača.

 

Odmah je otključala auto kako bi proverila šta nedostaje i shvatila da su odneli radio, koji je vredan oko hiljadu evra, jer ga je Rada kupila u inostrastvu, s obzirom na to da voli da ima dobar zvuk kada sluša pesme.

 

Lopovi su očigledno mislili da se nešto vredno nalazi i u kesi koja je stajala na sedištu pored, a u kojoj su bile tri haljine za nastupe koje je pevačica taj dan pokupila sa hemijskog čišćenja.

– Odvezla sam auto kod majstora da promenim staklo i ugradim novu muziku, pa je sada sve u redu. Bitno je samo da niko nije povređen, a ovo je nešto što se svima dešava, pa eto i meni. Živimo u takvo vreme kada ljudi ne biraju kako dolaze do novca. Možda su mislili da iza radija ima sef sa parama, ali su se prevarili, kroz šalu kaže pevačica i dodaje da će sada moći samo da uživaju u disku koji je ostao u radiju.

 

– To je miks pesama Tome Zdravkovića, Miroslava Ilića i Tozovca. Bila sam umorna i nisam parkirala auto u garažu, što mi se retko dešava, ali eto, pogodilo se da bude tako, ističe Rada, koja se trudi da se ne nervira oko stvari koje ne može da promeni, naročito kada su ovakve situacije u pitanju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here