Raskinuli Luis Hamilton i Pusiket Nikol!

0

 

Posle dve i po godine zvezda "Meklaren Mercedesa" u „Formuli 1“ i pevačica grupe „Pusiket dols“ – su raskinuli. Još početkom decembra njihova veza je zapala u krizu, ali od Božića je svima postalo jasno da je vezi iz snova došao kraj.

 

Bliski poznanik para rekao je za nemački „Bild“da su oni "odlučili da se rastave jer jednostavno žele da se posvete svojim karijerama, ali to ne znači da neće ostati dobri prijatelji“.

 

I prijatelj Luisa Hamiltona je za engleski časopis „Miror“ izjavio da „zbog daljeg napretka u njihovim karijerama postaje teško i stresno za njih dvoje da ostanu zajedno“.

 

Dok Hamilton planira da se posle teške sezone ponovo popne na pobedničko postolje Formule 1, Nikol će se posvetiti solo albumu. 

 

Daleko prošlo vreme…

Još od Hamiltonovog rođendana 7. januara novinarima je bilo jasno da nešto ne štima. Naime, umesto da sa Luisom proslavi njegov 25. rođendan, Nikol je bila u Los Anđelesu i radila na novom albumu.

 

 

Neki kažu da su još početkom septembra krenule glasine o njihovom raskidu, ali je to tada Hamilton oštro demantovao: „To su gluposti, Nikol i ja smo zajedno“.

 

Povodom novih glasina, Hamilton se nije oglašavao. Sada je valjda jasno da se Nikol neće više pojavljivati na trkama „Formule 1“…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here