Rekorder Partizana: Škuletić bolji od Klea!

0

Obara rekorde: Napadač Partizana Petar Škuletić
 

Brazilac sa srpskim pasošem dominirao u dresu kluba ih Humske ulice u poslednjoj polusezoni provedenoj u Partizanu, jer je na 27 utakmica 20 puta tresao mreže, od čega osam u Jelen Super ligi.

 

Crnogorski špic je do 21. gola stigao u 26. meču, a postigavši dva gola za crno-bele u pobedi nad Borcem.

 

Škuletić će imati priliku da popravi skor, jer će Partizan pre zimske dočekati Asteras u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope u četvrtak.

 

Partizan zimuje na +6

 

"Nisam ni znao za rekord. Taj podatak sam skoro saznao iz medija. Naravno da mi prija, lagao bih da nije tako. Kleo je bio veliki igrač i ostavio je trag u Partizanu", rekao je Škuletić.

 

Prvi strelac lige nije mogao da odgovori na pitanje da li će otići u ovom prelaznom roku, iako je kazao da bi voleo da ode iz egzistencijalnih razloga.

 

"Baš ništa ne znam o tome, ovde se ništa ovde. Ne zna se ni ko će biti u upravi. Imam ugovor sa Partizanom još tri godine, tako da i nije neka tragedija ako ostanem. Ovo je veliki klub i igram za klub koji volim. Slagao bih kad bih rekao da ne bih voleo da odem i da rešim egzisetnciju. Izgleda da je nama svima tako suđeno, ali bi bolje bilo da odem sa trofejom iz Partizana", rekao je Škuletić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here