pixabay.com

Želite da iznajmite ili kupite stan, ali niste sigurni odakle treba da krenete? Sa sve većom ponudom na tržištu nekretnina traženje odgovarajućeg stana često je naporan, dug i iscrpljujuć posao, ali uopšte ne mora biti tako. Zapravo, uz pouzdan i brz internet servis za pretragu nekretnina od idealnog stana može vas deliti svega nekoliko klikova.

Bilo da tražite veći stan za porodicu, garsonjeru za studenta ili samca ili pak luksuzno opremljen stambeni prostor, nekretninu po vašoj želji možete pronaći i preko interneta. Danas postoji na desetine web lokacija za promet nekretnina, koje sadrže veliki broj oglasa za prodaju i izdavanje stanova.

Jedna od takvih online platformi, prepoznatljiva pre svega po tome što u prvi plan stavlja korisnika i njegovo iskustvo jeste Roommateor. Uz široku ponudu nekretnina, ključne filtere, jasno istaknute informacije i redovno apdejtovanj eoglasa, ovaj servis obezbeđuje lako, brzo i sigurno pronalaženje adekvatnog stambenog prostora, a nudi i neke jedinstvene opcije.

Zašto baš Roommateor?

Dosadilo vam je pretraživanje koje se na kraju završi u nekom ćorsokaku? Ne znate kako da u moru oglasa na internetu budete sigurni da pretražujete na servisu koji plasira pouzdane i tačne informacije? Ukoliko želite da brzo i bez nepotrebnih komplikacija pronađete nekretninu za sebe – naša preporuka je da posetite sajt Roommateor.

Osim brzine i jednostavne pretrage ovaj online servis za nekretnine ima i brojne druge prednosti. Među njima su u prvom redu inovativna mobilna aplikacija, ali i jedinstvena mogućnost pretrage stanova sa cimerima.

Evo koje sve mogućnosti su dostupne korisnicima na Roommateor-u.

Pretražujte oglase na jednostavan način

Roommateor svojim korisnicima nudi precizne, konkretne i jasno istaknute informacije o svakoj pojedinačnoj nekretnini koja se oglašava na sajtu. Posetiocima sajta su na raspolaganju brojni filteri pretrage koji je značajno ubrzavaju i pojednostavljuju. Pošto se opredelite za pretragu stanova koji se izdaju ili za kupovinu i prodaju nekretnina, možete dodatno označiti željenu lokaciju, zatim kvadraturu i strukturu nekretnine, tip objekta u kom se stan nalazi, njegovu cenu… Nakon ovakvog filtriranja ponude, prikazaće vam se samo relevantni oglasi koji odgovaraju zadatim parametrima.

Filtrirana pretraga dodatno se može unaprediti sortiranjem oglasa: možete zahtevati da se prvo prikažu najjeftiniji, najskuplji, najnoviji ili pak istaknuti oglasi. Za one kojima je to važno, postoji mogućnost pregledanja oglasa koje je postavila neka agencija ili pak oglasa samih vlasnika nekretnina.

Pored osnovnih podataka, u oglasu će stajati i dodatne informacije o stanu. Biće vam na raspolaganju detalji o opremljenosti, načinu grejanja, da li je dozvoljeno držanje ljubimaca u stanu, pušenje, da li je useljenje moguće bez depozita i slično.

Sve informacije potkrepljene su fotografijama, pa je već u ovoj fazi pretrage lako eliminisati one stanove koji vam ne odgovaraju ili vam se ne dopadaju. Neki oglašivači daju i opširniji opis nekretnine, pa to dodatno ubrzava selekciju oglasa.

Ovde svakako treba napomenuti i izuzetnu brzinu platforme. Čak i u slučaju da u isto vreme otvorite nekoliko oglasa radi poređenja, nećete doživeti neprijatnost sporog učitavanja stranica. Sa ciljem da pruži maksimalnu korisničku podršku i nesmetano istovremeno pregledanje više oglasa, bez “kočenja”, čekanja i – priznajmo, frustriranja, sajt Roommateor na Guglovoj skali brzine ima oznaku preko 95 (impresivno, s obzirom da su granične vrednosti ove skale od 0 do 100).

Pronađite cimera na Roommateor-u

Jedinstvena karakteristika po kojoj se Roommateor izdvaja u odnosu na ostale internet servise za nekretnine svakako je opcija traženja cimera, tj. mogućnost pretrage stanova sa cimerima. Dakle, pored široke ponude stanova za izdavanje i prodaju, na Roommateor-u možete pronaći cimera i/ili cimera i stan.

Potrebno je samo da u posebnoj sekciji sajta “Cimeri” označite željenu kategoriju i tip pretrage. Postoje i dodatni filteri, kao što su pol cimera, da li je u stanu dozvoljeno pušenje i čuvanje ljubimaca. Kao i u slučaju klasične pretrage, i ovde će vam se prikazati oglasi sa fotografijama i svim važnim informacijama o nekretnini.

U slučaju da tražite samo cimera to će biti podaci o oglašivaču, neke njegove osobenosti i očekivanja od cimerskog života. Kada tražite stan i cimera kod koga biste da se uselite, onda će ovi oglasi biti opširniji i sadržajniji. Uz podatke o cimeru tu će biti i fotografije stana, cena stanarine i ostali detalji o samoj nekretnini.

Pregledajte oglase preko mobilne aplikacije

U prilog profesionalnosti Roommateor servisa za nekretnine stoji i odlično dizajnirana mobilna aplikacija za pretraživanje stanova. Izrađena po inovativnoj tehnologiji, sa podržanom verzijom za pametne telefone, tablete, laptopove i računare, Roommateor aplikacija omogućava pretragu gde god da se nalazite. Dobra vest je da su sva ažuriranja automatska, a pošteđeni ste i truda da aplikaciju tražite i preuzimate sa Google Play/IOS App store, jer je njena instalacija dostupna iz pretraživača, prema uputstvu koje se nalazi na sajtu.

Na ovaj način, u bilo koje doba i na bilo kom uređaju, možete pregledati oglase za stanove i sačuvati one koji vam se dopadaju u sekciji “Omiljeno”.

Postavite svoj oglas potpuno besplatno

U slučaju da želite da oglasite nekretninu ili da postavite oglas da tražite cimera, to možete obaviti besplatno. Umesto dugog i iscrpnog popunjavanja raznih obrazaca, što je slučaj na većini drugih sajtova, na Roommateor-u kroz svega par koraka možete aktivirati svoj oglas.

Dovoljno je da se registrujete, izaberete kategoriju i popunite minimalna polja: vrsta grejanja u stanu, da li je dostupno parking mesto, da li stan ima terasu, kakva je opremljenost nekretnine, i naravno, struktura. Na kraju, postavite fotografije i očekujte prve poruke u svom sandučetu.

Komunicirajte sa drugim korisnicima u realnom vremenu

Roommateor takođe nudi mogućnost da se uz jednostavnu registraciju na sajtu dopisujete sa drugim korisnicima. Nakon registracije, u odeljku “Poruke” označite da želite da vam stižu obaveštenja svaki put kad vam neko pošalje poruku. Osim notifikacija dobićete i e-mail. Ovim je komunikacija među korisnicima i tekako olakšana.

Pretraga oglasa za nekretnine uz savršeno korisničko iskustvo

Na kraju, uzevši sve navedene opcije u obzir, jedno je izvesno – internet platforma Roommateor pruža vrhunsko korisničko iskustvo i doživljaj. Uz sve prethodno pomenute karakteristike ove platforme, na sajtu postoji i odeljak “Blog” gde možete pronaći veliki broj praktičnih saveta kao dodatnu podršku ako želite da iznajmite ili kupite stan.

Ovim se pretraga široke ponude nekretnina dalje unapređuje, a zadovoljstvo korisnika podiže na još viši nivo. Krajnji rezultat je uve kisti – cimer sa kojim ćete moći da delite životni prostor, i naravno, stan po vašoj meri.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here