Rozu pustila na slobodu

0

 

 
 

Olja Karleuša (34) bila je student Pravnog fakulteta, a onda se bacila u estradne vode i fakultet prekinula na trećoj godini zbog pevačke karijere.
– Oduvek sam sebe zamišljala kao pevačicu. Završila sam srednju školu i počela da studiram pravo, a moje pevačke ambicije su ostale po strani. Slučajno sam zapevala na slavi kod jednog prijatelja i svi su bili oduševljeni. Posle sam, opet slučajno, stupila u kontakt sa ljudima s estrade, kockice su se složile, a u muzički svet uvela me je Lela Andrić. Uvek sam osećala kao da sam rođena za scenu, kao da sam u prošlom životu bila pevačica – priseća se Olja Karleuša. Kao početak svoje estradne karijere računa trenutak kada je prvi put zapevala u studiju i snimila prve pesme.
– Nisam pevala po kafanama, iako kažu da je to škola kroz koju svaka pevačica mora da prođe. Zaobišla sam kafanu, ali sam zato zahvaljujući pevačkom poslu proputovala ceo svet. Ne mogu da zaboravim gostovanje u Australiji, gde su me naši zemljaci dočekali kao da sam im rod rođeni. Obasuli su me poklonima i u Melburnu sam od grupe fanova tada dobila najneobičniji dar – pticu rozaliju. Liči na našeg vrapca, ali ima fantastične boje i ja sam joj odmah nadenula ime Roza. Bilo mi je žao da bude u kavezu, pa sam je sutradan pustila na slobodu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here