Ruski Popaj zbog bicepsa umalo umro, prebijali ga u MMA, sada snima filmove za odrasle i pliva u parama (FOTO/VIDEO)

0
Printscreen: Instagram/kirilltereshin96
Kiril Terešin

Kirila Terešina prozvali su ruskim Popajem zbog ogromnih bicepsa do kojih je došao ubrizgavanjem jeftinog vazelina. Okušao se i u MMA-u i propisno se obrukao, ali novca mu ne nedostaje jer je pronašao sebe u industriji za odrasle. 

Kako daleko može ići želja za slavom najbolje pokazuje slučaj propaloga ruskog borca Kirila Terešina (24), koji je šokirao svetsku javnost nenormalno velikim bicepsima.

Terešin je, naime, ruke napunio zabranjenom supstancom zbog koje su oni narasli mnogo više nego što je to uobičajeno. Pisalo se da se radi o sintolu, ali ispostavilo se da se radi o jeftinom vazelinu. Otkrio je to plastični kirurg Dimitri Meljnikov.

Zbog svega je morao na operaciju jer mu je pretila amputacija ruke, a video operacije procurio je i na internetu.

– Uklonio sam mu oštećeno tkivo iz jedne ruke. Vazelina je bilo ispod kože, tkiva i u samim mišićima. Sve to smo izvadili, a sad moramo paziti na vene, živce i ostalo kako bi udovi ostali funkcionalni. Kiril je posle operacije imao snažnu temperaturu.

Lekari su ga upozoravali na štetnost takvih supstanci. Pretila mu je amputacija ruku, čak i smrt. Ali imao je sreće. Štetne tvari nisu mu se proširile po celom telu.

– Moglo mu je sve “otići na bubrege”. Mislim da Kiril uopće nije svestan posledica onoga što je napravio – rekao je Meljnikov koji je dva sata operisao nesretnog Kirila.

“Ruki Bazuki”, kako sam sebe naziva, nedavno je iznenadio svet i odlučio da se okuša u oktagonu kao MMA borac. Međutim, izgubio od Vasilija Kamotskoga i Olega Mongola, koji je dvostruko stariji od njega. Izdržao je svega tri minuta. Morao je predati meč zbog velikog umora…

Nije ni čudo da nije mogao previše izdržati jer su mu ruke bile pune sintola, injekcija za povećanje mišića. Zbog ogromnih napumpanih ruku prozvali su ga Ruski Popaj, ali sve mu je došlo na naplatu.

Ostavila ga je verenica Olesja Malibu (30) koja ga je i nagovorila na sve te plastične operacije, ali našao je drugu. Spetljao se s porno zvezdom Candy Katty i ušao u svet zabave za odrasle.

Po svemu sudeći, novca mu ni malo ne nedostaje, a kako kaže, pronašao je sebe.

 

 

 

 

 

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here