aba-liga.com

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Partizan u poslednjoj utakmici 18. kola ABA lige koja se od 18 sati igra u hali Aleksandar Nikolić. 

Crveno-beli u derbi ulaze posle poraza od Anadolu EFES-a u Evroligi, dok je Partizan u Evrokupu slavio protiv Darušafake.

Pred ovaj meč u regionalnom takmičenju, trener crveno-belih Dragan Šakota kaže da očekuje da ekipa odigra dobru i čvrstu utakmicu:

-Sve utakmice sa Partizanom su važne, bez obzira u kom su takmičenju. Biće ih puno očekujem ove sezone. Naš rival je trenutno na vrhu tabele i igraće ovu utakmicu potpuno rasterećeno. Sa druge strane od nas očekujem da odigramo potpuno drugačije od onoga što smo pokazali u prvoj četvrtini utakmice sa Anadolu EFES-om. Moramo da budemo od starta borbeni i pametni – rekao je trener Crvene zvezde i dodao da će sastav koji će istrćati u hali „Aleksandar Nikolić“ na ovaj meč odrediti na dan utakmice:

-Očekujem i da će dvorana biti ispunjena do poslednjeg mesta i da će nam naši navijači dati podršku koja je neophodna za ovakve utakmice. Trebaće nam ta energija, jer sa druge strane imamo tim koji je u potpuo drugačijem ritmu utakmica, koji je imao pet dana da se pripremi za ovu utakmicu, ali nadam se da smo svesni značaja utakmice i da ćemo biti ratnički raspoloženi – rekao je Šakota.

Da podsetimo, pred večerašnji košarkaški Večiti derbi, Crvena zvezda zauzima 6. mesto i ima utakmicu manje

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here