Sakupljeno 14.500 evra!

0

Milenko Kudra sa prijateljima
 

Oko 150 prisutnih u restoranu Ešengarten koji vodi porodica Dušana Savkovića bili su široke ruke i velikog srca, jer je te večeri prikupljeno 14.500 evra. Milenko Kudra je posle te uspešne večeri imao dosta razloga za zadovoljstvo.

-Kada sam se zajedno sa mojim prijateljima odlučio da organizujemo jedno veče za poplavljena područja u Republici Srpskoj, nisam očekivao ovako dobar odziv, a pogotovo ovoliki iznos novčane pomoći.

U organizaciji ove akcije učestvovali su: Veljko Knežević, Žarko Vujinović, Zoran Maleš, Vesko Jakovljević, Zoran Kos, Svetislav i Njegoslav Kremenović. Rešili smo da novac podelimo u 40 najugroženijih porodica i do 7. juna, kada nosimo novčanu pomoć, dobićemo spiskove onih kojima je pomoć najpotrebnija. Ovaj put pomoć nosimo u Banjaluku i Doboj – kaže Kudra.

Goste humanitarne večeri zabavljali su Dragan Kovačević na klavijaturama a pevali su Branka Kesić, Neđo Bobar i Goran Grbić. Pored toga što su pevali bez naknade, oni su dali prilog od 150 evra. Veljko Knežević zaposlen u auto-kući "Bruner" u Štarnbergu sakupio je od svojih radnih kolega 2.500 evra, Zoran Maleš je dao 1.500, porodica Kremenović 700, Zlatko Maksimović 700, porodica Kudra 600, Dušan Savković i njegova kćerka Aleksandra dali su po 500 evra, Žarko Vujinović 500, Siniša Medić 300 evra i tako dalje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here