Saobraćajni kolaps na “Gazeli”

0

 

Kamioni se preusmeravaju na obilaznicu i Brankov most
 

To preduzeće apeluje na vozače da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Tokom radova će doći do demontaže stuba broj 16 javne rasvete i skidanja zatege preko cele širine mosta.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom signalizacijom i opremom, a sprovodiće se uz asistenciju patrola saobraćajne policije.

 

Teretni saobraćaj, iz pravca Beograda ka Novom Beogradu pre mosta "Gazela", preusmerava se na alternativni pravac – Kružni put R-251 i Obilaznicu oko Beograda. Zatvorena su i uključenja na Gazelu iz pravca Sajma i Savske ulice, zbog čega su promenjene linije 88, 89 i 601.

 

 

Srednja saobraćajna traka mosta je zatvorena za sav motorni saobraćaj, koji se odvija brzom i sporom trakom uz ograničenje brzine do 40 km/h. Oni koji bi da se uključe na "Gazelu" sa Sajma i iz Savske ulice moraju idu preko Mostara na autoput ka Nišu i kod Hitne pomoći menjaju smer ka Zagrebu.

 

 

Juče u smeru ka Novom Beogradu

Autobusi Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) saobraćaju preko mosta "Gazela" u smeru ka Novom Beogradu, uz delimično preusmeravanje linija 88, 89 i 601. Vozila na linijama 17 i 18 saobraćaju normalno.

 

 

Direktor JP Putevi Srbije Zoran Drobnjak je rekao da je u pitanju naprslina na nosaču mosta i da je zbog toga preko "Gazele" zabranjen saobraćaj za vozila teža od 3 tone.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here