Sarajevo među top destinacijama tokom avgusta

0

Jedna od najatraktivnijih destinacija sredinom avgusta: Sarajevo
 

"Sarajevo je top destinacija među putnicima za vremenski period koji ste izabrali", stoji na stranici Booking.com kada u pretraživač unesete datume tokom kojih se održava festival (15-23.8. 2014.).

 

U pojedinim hotelima za period SFF-a više nema slobodnih soba, dok je u ostalima ostalo dve do tri sobe. Hoteli, hosteli i apartmani koji se nalaze u centru i starom delu Sarajeva su skoro pa potpuno popunjeni, a dobra je situacija i u drugim delovima grada.

 

Rezervacije se beleže iz sata u sat i ako je suditi prema tome, Sarajevo će i ove godine oboriti rekord po broju turista za vreme najvećeg filmskog festivala u regiji.

SFF se ove godine održava od 15. do 23. augusta. Veliki broj poznatih režisera, glumaca i drugih zvezda iz filmskog sveta predstaviće svoja ostvarenja na najprestižnijem festivalu u regiji.

Vreme je to kada BH prestolnica živne kao nikada ranije, pa će tako posetioci grada, pored bogatog filmskog programa, moći da uživaju u mnoštvu muzičkih i zabavnih događaja.

 

Ukoliko još niste rezervisali svoj smeštaj ili karte ostalo je vam još samo osam dana. Požurite i budite i vi deo čarolije koja će se održati u top turističkoj destinaciji sveta, piše Klix.ba.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here