Saznajte sve njegove mane uz klopu

0

 Dragi, ja sam gladna, a ti?
 

Brzu hranu – obožavaju iskreni muškarci. Iako vam se čini da muškarca s kojim ste u vezi jako dobro poznajete, službenu potvrdu dobićete tek kada počnete zajedno da živite.

 

Ribu – obožavaju muškarci koji imaju višak samopouzdanja i u većini slučajeva su dobrog raspoloženja, makar tako tvrde stručnjaci. Ipak, možda vam zasmeta to što mu je briga o zdravlju na prvom mestu.

 

Biftek – ne može da odoli, a zna i savršen recept za njegovo spremanje…Znajte da imate posla sa muškarcem koji je ekspert u kuhinji, a stručnjaci smatraju da su takvi pripadnici jačeg pola, izuzetno pažljivi prema damama.

 

Meksička hrana – je njegova slabost, obožava ljuto, a nauka tvrdi da su takvi muškarci šarmantni, zanimljivi i svojim partnerkama obožavaju da priređuju iznenađenja. Nikad im ništa nije teško, a navodno su i dobri ljubavnici.

 

Kineska hrana – je omiljena na njegovom meniju. Ako je to slučaj vaše snažnije polovine, znajte da je reč o muškarcu koji nije preterano zanimljiv ženama. Po prirodi je prilično tih, a i nije od akcije, čak je i za seks retko raspoložen.

 

Piletina – je nešto čemu, ni kada je najsitiji, on ne može da odoli. Stručnjaci tvrde da su takvi muškarci tipični primer takozvanog "maminog sina", pa predlažu, ukoliko ne volite da "mama uvek sve bolje zna", potražite sreću kod onih momaka kojima ćete vi biti prvi u svemu, a ne mama!

 

Fast fud – je za vašeg odabranika prava uživancija bez koje ne može i zato vam svaki čas zvone na vratima momci iz restorana brze hrane. Ne sekirajte se, u vezi ste sa realnim i iskrenim muškarcem, međutim briga o fizičkom izgledu mu nije jača strana, pa tako neće primetiti ni na vama koji kilogram viška.


Testenine – su za njega radost življenja. Obožava ih baš kao da je odrastao u Italiji. Stručnjaci smatraju da nije neobično što ste pali na njegov šarm jer ljubitelji testa su, po prirodi, veliki zavodnici, a nisu preterano zahtevni i što je najlepše, ono što vole, znaju i sami vrlo dobro da spremaju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here