Selektor potvrdio: Vraća se Ljajić, Bane nema problem

0

Beta/AP/R. D. C.
Povratak među "orlove": Adem Ljajić
 

Adem Ljajić ponovo će se u martu, baš kao i prošle godine kod v.d. selektora Ljubinka Drulovića, vratiti u reprezentaciju Srbije.

Dobra situacija
na Ostrvu

On je dodao da je izuzetno zadovoljan formom srpskih igrača u Premijer ligi.
"Obradovao me je povratak Aleksandra Kolarova posle povrede, Lazar Marković ima sve veću minutažu u Liverpulu, što je takođe pozitivno. Ivanović i Matić su standardni u Čelziju, baš kao i Tadić u Sautemptonu. U odnosu na oktobar mnogo je bolja situacija, međutim, meni je bitnije da tako bude u martu, kad Srbiju očekuje prva utakmica u 2015. godini", rekao je Ćurčić.

Radovan Ćurčić, novi selektor Srbije, planira da prvotimca Rome uvrsti na spisak igrača za možda i ključnu utakmicu za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francusku 2016. sa Portugalom, u Lisabonu 29. marta.

"Razgovarao sam sa Ademom Ljajićem, posle utakmice u Rimu. Što se tiče njegovog povratka i želje da igra za reprezentaciju Srbije ništa nije sporno. Precizirali smo šta se od njega očekuje, koji su nam planovi. Razgovor je tekao kao i sa svim ostalim reprezentaivcima koje smo posetili", izjavio je Radovan Ćurčić.

Selektor Srbije istakao je da i da je priča da Ljajić nije u dobrim odnosima sa kapitenom Branislavom Ivanovićem "napumpana".

"Cela priča oko njih dvojice je malo predimenzionirana. Ljajić i Ivanović nemaju nikakve probleme i u drugarskim su odnosima".

Ćurčić je otkrio i da će uskoro put Nemačke, gde će pokušati da privoli Nevena Subotića da se vrati među "orlove".

"Sledeća destinacija nam je Nemačka. Razgovaraću i sa Nevenom Subotićem. Ne mogu sada da kažem kakav će ishod biti, ali velika mi je želja da ponovo bude sa nama", rekao je Ćurčić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here