EPA
Olaf Šolc

Rusija se ne može smatrati pouzdanim snabdevačem energentima jer, navodno, već duže vreme krši svoje ugovorne obaveze, izjavio je nemački kancelar Olaf Šolc.

– Nešto što je uvek bilo čak i za vreme Hladnog rata više ne važi: Rusija više nije pouzdan snabdevač energentima – rekao je Šolc na konferenciji za novinare u Berlinu posle sastanka lidera vladajućih partija u Nemačkoj (Socijaldemokrata, Zelenih i liberala) koji je trajao oko 19 sati.

– Naša zemlja prolazi kroz teško vreme – konstatovao je on.
Istovremeno, on je ponovo izrazio uverenje da će Nemačka izaći na kraj sa snabdevanjem energijom naredne zime.
– Preživećemo ovu zimu – rekao je on.

4 COMMENTS

  1. A toliko ste se trudili, da mu to omogućite, kad on se ljuti zbog tamo nekih sitnica, kao ne plaćamo u rubljima, nema Severnog toka 2, ne može transport ulja morem, vaše jahte su naše, vaša sredstva u našim bankama su naša, mi određujemo cenu (jer je to smisao slobodnog tržišta), mi vam ne damo pumpe, ali ste sami krivi, jer ste tako zločesti i agresivni!

  2. pa vi otvoreno saljete oruzije i ljude u ukrajinu protiv rusa.e zto ste na koljenima samo jos zavjesu drzite da vas nevidimo na kljenima.vi ste trula vlada koja nezna vodizi svoju zemlju u blagostanju koje je bilo do prosle godine,.malo crc sada,.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here