Sportske vesti

0

 

Everton dovodi Bešića

Everton dovodi bosanskohercegovačkog reprezentativca Muhameda Bešića iz Ferencvaroša. "Karamele" će za transfer 21-godišnjeg veznog igrača platiti pet miliona evra.
Bešić je već prošao medicinske preglede u Liverpulu i trebalo bi da bude predstavljen na Gudisonu.
Bešić je odigrao odlično na debiju BiH na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Baloteli po diskontnoj ceni?!

Dok se Baloteli zabavlja sa Fani u Majamiju, u Milanu vrte glavom. Novi ispad, slikanje s oružjem i poruka onima koji ga ne vole samo su dolili ulje na vatru.
Svima je jasno da za Super Marija nema mesta u Inzagijevom Milanu jer ne želi da promeni ponašanje, ali je problem što ga niko neće. Naime, njegova cena je bila pre Mondijala oko 30 miliona evra, bilo je zainteresovanih, no sada je to utihnulo.
– Nije samo izgubila Italija, izgubio sam i ja. Ko će sada kupiti Balotelija? – vajkao se Berluskoni, a italijanski mediji pišu da je spreman da proda Balotelija i za 20 miliona evra.

FIFA stopira Di Marijin transfer?

FIFA fer-plej bi mogao da bude prepreka Pari Sen Žermenu u nastojanju da dovede krilo Real Madrida Anhela Di Mariju.
PSŽ i Di Marija su bili na korak do dogovora, ali se u čitavu priču umešala FIFA i podsetila PSŽ da oni ovog leta mogu da budu u minusu "svega" 50 miliona evra od transfera.
Pošto je samo transfer Davida Luiza koštao više, to znači da PSŽ mora da proda nekog igrača kako bi Di Marija došao u klub.
Videćemo kako će PSŽ rešiti ovaj problem.

Adebajor zbog malarije ne ide u SAD

Emanuel Adebajor (30) proveo je prethodna tri dana u bolnici nakon što je utvrđeno da boluje od malarije.
Iako je od ponedeljka popodne kod kuće, biće mu zabranjeno da radi bar nedelju dana pre nego što se potpuno vrati treninzima.
Klub je saopštio da je bolest fudbalera otkrivena u ranoj fazi i da je dobro reagovao na terapiju, ali da će u svakom slučaju morati da miruje.

Rodrigez vredi 115 miliona evra?!

Kontakt između Hamesa Rodrigeza i Reala uspostavljen je pre desetak dana. On želi samo u Real i neće zatezati oko svojih uslova, spreman je da se preseli u Madrid. Ali, problem je Monako. Vlasnik Rus Ribolovljev je u prvom razgovoru rekao da je cena Kolumbijca 115 miliona evra!
Spremni su, ipak, "kneževi" da smanje cenu, a sve bi bilo lakše da je Morata pristao da pređe u Monako. Želeli su i Di Mariju, ali ni on nije želeo da čuje za odlazak u kneževinu.

Suarez stigao u Barselonu

Dobro obavešteni španski mediji napravili su zasedu i sačekali Luisa Suareza ispred jedne kuće u kojoj će za početak živeti u Barseloni. Urugvajac je u ponedeljak uveče stigao iz Montevidea u katalonsku prestonicu zajedno sa suprugom Sofijom i decom Delfinom i Benjaminom. U njihovom društvu našao se i menadžer Pere Gvardiola, brat trenera Bajerna Pepea Gvardiole.
FIFA, međutim, ne dozvoljava da Suarez dok mu traje četvoromesečna kazna bude i zvanično predstavljen na Nou Kampu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here