Spremni za drugi sajam

0

 

Ljubiša i Siniša Stanković

Dnevi red je uobičajen – predsednik Nenad Milenković sekretar, blagajnik i Nadzorni odbor pročitaće izveštaje o jednogodišnjem radu.

"Mi se radujemo skupštini jer imamo da prikažemo dosta toga što smo uradili, a u prvom planu je prvi sajam naših privrednika u Švajcarskoj održan u maju prošle godine. Povećan je broj članova, uređenja arhiva, dobro sarađujemo sa domaćinima ali i Privrednom komorom Srbije," kaže Nenad Milenković .

On ističe da će odmah po podnošenju izveštaja članovi moći da ocenjuju šta je dobro šta je moglo da bude bolje.

 

Novi članovi

"Čuli smo za Udruženje srpskih privrednika, bili smo prisutni na jednom sastanku i primetili da se radi ozbiljno ali da i fali raznih zanimanja kojima se naši ljudi ovde bave. Sada ćemo doći i na skupštinu," kažu braća blizanci Ljubiša i Siniša Stanković vlasnici diskoteke "Tvins" u Šprajtenbahu i dva restorana u rodnom Priboju.

Posle razrešenja starog Upravnog odbora biraće se novi, a uslovi su jednostavni i zavisiće samo od kvaliteta rada i ne od toga sta ko zna da kaže već šta ume da uradi, mišljenje je bivšeg predsednika Duška Šukurme i sekretara Save Stevanovića.

Skupština će nove kandidate birati kako Statut predviđa aklamacijom, posle čega će se razmatrati plan rada za sledeću godinu.

Pored plana da se udruženje proširi novim članovima, jedna od važnih akcija biće drugi Sajam koji će se održati 13. i 14. marta sledeće godine u Dijetikonu. Posle skupštine zainteresovani će moći odmah se prijave za učešće.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here