Srpska glumica sa Melom Gibsonom na premijeri

0

Imala tu čast da sarađuje sa Mel Gibsonom: Bojana Novaković
 

Pored naše glumice na crnom tepihu (postavljen umesto crvenog) pojavili su se i Džodi Foster, Džo Džonas, Rej Vinston i Gibson sa svojom devojkom Oksanom Grigorievom.

"Svi me stalno pitaju kako je raditi sa velikim Melom Gibsonom. On je divan jer ima tako specifičan stav i sve ga interesuje" kaže mlada glumica.

"Na ivici tame“ (Edge of Darkness) režirao je Marin Kembel, koji je radio „Kazino Rojal“ iz serijala o Džejmsu Bondu, kao i film „Maska Zoroa“. Priča prati Tomasa Krejvena, detektiva iz Bostona koji pokušava da otkrije ko stoji iza ubistva njegove problematićne ćerke Eme, koju igra Novakovićeva. Tokom istrage pronalazi brojne zavere i korumpiranost u velikim kompanijama i nekih članova vlade. Ovaj triler, koji je rađen kao rimejk serije iz osamdesetih godina, počeće da se prikazuje širom Sjedinjenih Država od sutra.

Novakovićeva je do sada glumila u brojnim serijama, od kojih je najzapaženija uloga bila Randa u seriji "Marking time“ za koju je dobila nagradu Američke filmske industrije. Sa sedam godina se odselila sa roditeljima u Australiju i u početku je želela da bude lekar, ali nakon što u 12 godini počinje da glumi u školskoj predstavi, odlučuje da nastavi tim putem.

 

Već sa 15 godina dobija prvu filmsku ulogu, i to u filmu "Blackrock“, u kom tumači lik devojke koja je silovana, a potom u "Skinning“ neonacistu koja je kriva za jedno ubistvo., "Strange Fits of Passion“, "Solo“, "The Monkey’s Mask“, "Thunderstruck“ i mnogim drugim.

 

Kod nas je glumila u filmu "Optimisti“, kao i ostvarenju "Šišanje“.

Nakon ovog filma, sledeće ostvarenje u kom će se pojaviti u jednoj od glavnih uloga je horor "Đavo“, koji bi trebalo da se pojavi na kraju godine.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here