pixabay.com

Medvedi u našim snovima mogu simbolizovati različite stvari, ali je zasigurno to da bi vam vrlo značilo da protumačite san u kome se oni pojavljuju.

Neki veruju da je simbol hrabrosti, dok ih drugi smatraju simbolom zaštite, straha, besa ili čak nesigurnosti. Ipak, ova vrlo interesantna bića mogu biti odličan prikaz vaše ličnosti.

Ove životinje, koliko god nekad mogu biti veličanstvene, ali čupave i slatke, isto tako mogu vrlo lako postati strašne.

Ako vas u snu pojuri medved ili vam san počinje već započetom jurnjavom, to se verovatno odnosi na vaše pokušaje da izbegnete loše posledice u vašem stvarnom životu.

Dakle, bežite od nevolje, nesigurnosti, mogućih posledica, ali i neprijatnosti.

Interakcija sa medvedom u snu može biti znak da se trudite da donesete neke nove promene u vašem poslovnom ili ljubavnom životu. Trudite se da kreativnost pokažete nekome jačem od sebe, koji može reagovati oduševljeno i pružiti vam pravi “vetar u leđa” ili vam uliti “strah” da ne pokušavate sa tako nečim ponovo. Ali, u svakom slučaju je veća šansa da prihvate otvorenih ruku, prenosi “Cosmopolitan.com”.

Ukoliko sanjate da vas je medved stigao i napao, to može značiti da vas neko veoma drag povređuje. Neko, od koga ste očekivali zaštitu i podršku.

No, ako je ova životinja u vašim snovima zalutala na vaše radno mesto ili u vaš dom, to ukazuje na to da na tom mestu imate neku zaštitu i da neko vrlo često misli i brine o vama. Međutim, ako je medved napolju i luta okolo, to znači suprotno.

Ako je vaš san nešto jednostavniji i samo vam pokazuje medveda koji uživa u prirodi u svom okruženju, to znači da ste opušteni i na pravom mestu u svom životu.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here