Strpite se još malo

0

Sampdorija je završila sezonu remijem i goleadom protiv Udinezea (3:3) u 38. kolu Serije A, ali i dalje nije poznato da li će Siniša Mihajlović ostati na klupi kluba iz Đenove. Srpski stručnjak koji je Sampu preuzeo u novembru i spasao ispadanja, poručio je da je zadovoljan saradnjom sa igračima, pohvalio ih je za veliki trud koji su uložili i istakao da je mali pad forme u finišu sezone prirodna stvar.
– Ulazili smo u svaku utakmicu da pobedimo i zbog toga smo uspeli da opstanemo. Zabeležili smo osam pobeda otkako sam došao, a mogli smo i deset. Kada smo došli u sigurnu zonu, došlo je do malog pražnjenja igrača, što je sasvim normalno, zbog toga smo nešto lošije odigrali samu završnicu – rekao je Mihajlović.
Sampdorija je još pre nekoliko nedelja ponudila novi ugovor srpskom treneru. Iako se očekivalo da Siniša odgovor saopšti posle utakmica sa Udinezeom, on to nije uradio.
– O svemu što se tiče moje budućnosti razgovaraćemo tek od naredne nedelje. To je sve što za sada mogu da kažem – poručio je bivši selektor reprezentacije Srbije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here