Tinejdžeri provocirali Srbina?

0

Do tuče je došlo na bazenu u Dibendorfu
 

Optužnica koja je sada objavljena, međutim, baca novo svetlo na slučaj. Očigledno je da se dvoje mladih Švajcaraca nije baš tako uzorno ponašalo, kako se do sada verovalo, već su provocirali mladog Srbina, kako piše "Tagesancajger". U suprotnosti sa onim što se do sada mislilo, svađa nije otpočela tako što je Srbin oteo gumu dvojici tinejdžera, navodi se u optužnici, već je sve počelo tako što su oni predmet oteli njegovom rođaku, a 23-godišnji mladić je zahtevao da ga vrate.

 

Optuženi van Švajcarske

U međuvremenu je optuženi napustio Švajcarsku i za sada se neće pojavljivati na suđenju. Jedan mladić koji se za vreme sukoba nalazio u pratnji optuženog bio je priveden u istražni zatvor, ali protiv njega neće biti podneta krivična prijava.

Oni su to uradili, ali su ga zatim odmah ponovo oteli, što je Srbina razbesnelo, pa je starijeg od dvojice švajcarskih dečaka više puta gurnuo pod vodu. Švajcarac je počeo da preti, a zatim je udario pesnicom u čelo Srbina i došlo je do gužve, u koju se potom umešao i mlađi švajcarski dečak napavši Srbina sa leđa. On je potom udario starijeg od dvojice braće pesnicom u lice i izašao iz bazena.

Besan zbog poraza, stariji Švajcarac je pošao za protivnikom žestoko ga vređajući, a ovaj ga je kao odgovor ponovo zgrabio i udario po licu tako da je pao. Međutim, on je odmah ustao i ponovo udario Srbina pesnicom, što je ovoga definitivno razbesnelo. Uhvatio je protivnika u takozvanu "kragnu" i potom mu zadao pet ili šest jakih udaraca pesnicom u glavu, polomivši mu pri tom više kostiju lica i nanevši mu povrede opasne po život, kaže se u optužnici. O visini kazne tužilac se nije izjasnio već će to učiniti tek za vreme procesa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here