U Španiji uhapšen Ringo

0

Za Mijatovićem je raspisana poternica radi izdržavanja kazne zatvora zbog pokušaja ubistva i prikrivanja, navodi MUP Srbije.

Ova organizovana kriminalna grupa vršila je krivična dela uglavnom na području Alikantea, Madrida i Valensije, gde je Mijatović i uhapšen.

Osim za krađe i razbojništva, policija počinioce sumnjiči i za prodaju ukradenih predmeta, ilegalnih lekova, uterivanje dugova i trgovinu narkoticima.

Kako se navodi, postoji sumnja da su izvršili krađe na Fakultetu umetnosti u Altei, kući Benidorm i u jednom restoranu u Deniji.

U okviru saradnje Nacionalne policije Kraljevine Španije i Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, početkom marta ove godine, uhapšen je Veselin Vlahović (1969), za kojim je raspisana međunarodna poternica zbog ratnih zločina, a koji je na teritoriji Srbije izvršio najteža krivična dela.

U saopštenju MUP Srbije navedeno je da se nastavlja saradnju sa španskom policijom kako bi pravdi bili privedeni ostali članovi ove kriminalne grupe i kako bi se utvrdila njihova veza sa provalama i kriminalnim radnjama koje su izvršene na teritoriji Španije u prethodnom periodu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here