Ubica Vesni smrskao glavu

0

 

 

Srbe u Australiji šokirao je stravičan zločin koji se dogodio u ponedeljak u naselju Kasula na jugozapadu Sidneja, gde je Vesna Crnobrnja (49) nađena mrtva. Telo je nađeno u dvorištu kuće, a na Vesni su bile vidljive povrede glave. Inspektori sada vode istragu da li je Srpkinja ubijena baštenskom alatkom posle svađe s mužem Goranom (51) pred porodičnim domom.
Policajci su uhapsili Gorana ubrzo nakon što je Vesnino telo otkriveno, a prema izveštaju "Sidnej morning heralda", policija je potvrdila da veruje da je smrt povezana s nasiljem u porodici. Istražitelji su, kako piše ovaj list, uvereni da su se supružnici pre tragedije raspravljali i da je Vesna Crnobrnja ubijena posle prepirke.
Detektiv inspektor Din Džonston rekao je da su kod žrtve uočene povrede na licu i glavi i da nijedno od troje dece bračnog para nije bilo kod kuće u vreme zločina.
– Informacije koje smo dosad dobili od svedoka govore o prepirci između muškarca i žene. Postoje svedoci koji su čuli određene stvari pre i posle incidenta – rekao je Džonston.
On je istakao da je policija pozvana u ulicu Flejm Tri i da su tamo našli telo gospođe Crnobrnje.
– Još nismo 100 odsto upoznati s količinom povreda ili uzrokom smrti. Kada su policajci došli, našli su mrtvu ženu u bašti. Malo kasnije, muškarac se vratio na lice mesta, gde je uhapšen i odveden u stanicu Liverpul – saopštio je Din Džonston.
Veruje se da je muž preminule poznat čuvarima reda i da su policajci i ranije pozivani na istu adresu. Iako je Goran Crnobrnja u ponedeljak uveče još bio u policiji, nije bilo vesti o podnošenju eventualne krivične prijave protiv njega.
Šokirane komšije posmatrale su sa strane dok su policajci forenzičari pretražili uredno održavano mesto gde je gospođa Vesna Crnobrnja ubijena.

 

Trauma komšije

Komšija Emanuel Nunjes kazao je za "Dejli telegraf" da je s mužem žrtve razgovarao neposredno pre nego što je navodno ubio suprugu i da je bio "miran" i "prijateljski raspoložen".
– Pogledao sam i video ga kako stoji iznad nje – rekao je Nunjes. – Oni su u ponedeljak bili u bašti i delovali su mi raspoloženo. Pričali su o tome kakve ukrase da nađu za vrt, a komšija Goran je izgledao miran i zadovoljan. Zaista ne znam šta bih sada rekao – kazao je Emanuel.
Emanuelova majka Lidija kazala je istom listu da su Crnobrnje svakog jutra izvodile svog psa, a Gorana i Vesnu je opisala kao "divan par".
– Mi smo stvarno u šoku. Moj sin je to sve video i pod traumom je. Uvek smo se pozdravljali, ona je svakog jutra izvodila psa.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here