Foto: Tanjug/AP
Tajson Fjuri Diontej Vajlder

Jedan od najvećih boks mečeva u tekućoj godini biće upriličen 24. jula u Las Vegasu, a svoj treći međusobni okršaj imaće aktuelni WBC šampion u teškoj kategoriji Tajson Fjuri i izazivač iz SAD Diontej Vajlder. „Bronzani bombarder“ najavio je potpuno drugačiji meč u odnosu na onaj u februaru 2020. godine u kojem je protiv „Kralja Cigana“ izgubio status šampiona.

Posle tog poraza, kada je njegov ugao bio prinuđen da preda bobrbu, Vajlder je izneo niz optužbi na račun boksera iz Mančestera optuživši ga da je varao na razne načine.

– Mislite da ovoga puta neće pokušati da vara? Sigurno smišljaju opasan plan za predstojeću borbu. Nisu mogli da me pobede lako čak ni sa rukavicama napunjenim nekom nedozvoljenom masom, kao ni u stanju u kojem sam bio. To je moja poruka – nisi mogao da me nokautiraš, nisi uspeo da me nokautiraš – rekao je 35-godišnji Diontej Vajlder.

– Ovo je treća borba i ona će zatvoriti priču o Fjuriju i meni. Želim da mu okončam karijeru, ali i neke druge stvari – vid dopunite prazninu – izjavio je nekadašnji prvak sveta u WBC verziji.

Vajlder u profesionalnom ringu ima 42 pobede (41 KO), 1 remi i 1 poraz.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here