Van Gal: Mančester junajted pravi potez

0

Luj Van Gal, trener "crvenih đavola" očekuje poverenje
 

Posle odlaska Aleksa Fergusona, "đavolima" baš ne ide. Prošle godine, na čelu sa Dejvidom Mojesom, nisu uspeli da se domognu Evrope, a kako su započeli tekuću, "smeška" im se ista sudbina.

 

Novi šef struke Luj Van Gal ne mari puno za glasinama kritičara, već dodaje da je srećan što se nalazi na klupi Mančester junajteda.

 

"Ne žalim zbog toga što sam požurio pravo sa Svetskog prvenstva na posao u Mančester. Mogu da se nosim sa svim tim, imam energiju, a igrači i klub mi daju dodatnu", rekao je Van Gal u intervjuu za britanski Dejli miror.

 

Iskusni stručnjak, koji je posao u Junajtedu počeo samo nekoliko dana po povratku sa Svetskog prvenstva gde je vodio reprezentaciju Holandije, kazao je da je fantastično što ima toliko posla.

 

"To znači da moram mnogo da radim. Ovde želim da završim karijeru i to tako što ću da donesem titulu. Svaki trener voli priznanje i poštovanje, ali potrebno je i malo sreće", istakao je Van Gal.

 

Kako je rekao, imao je mnogo sreće na početku karijere, kada je Ajaks želeo da ga otpusti na polusezoni, ali je ostao do kraja i ostvario veliki uspeh.

"Hteli su da me otpuste, ali su ipak nastavili da veruju u mene i pogledajte šta se desilo", priseća se Holanđanin.

 

On je otkrio da je za isti novac koji zarađuje u Junajtedu, mogao da radi u Totenhemu, koji mu je nudio posao

"Mogao sam da se opredelim za lakši posao i odem u Totenhem. Ali,
izabrao sam najveći izazov od svih radnih mesta u fudbalu", zaključio je
Van Gal.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here