Vaša veza je kao poza u kojoj spavate

0

Položaj kašike

Tipičan je za prvih nekoliko godina veze ili braka, ali i za tradicionaliste. Osoba koja u ovom položaju spava sa spoljne strane obično je zaštitnički raspoložena.

 

Različite strane
Položaj u kojem je svako okrenut na svoju stranu bez ikakvog telesnog kontakta šalje kombinaciju pozitivnih i negativnih signala. Može značiti da u vezi postoje velike tenzije i podsvesni je znak da se polako udaljavate jedno od drugog, a može značiti da ste jednostavno oboje previše samostalni da biste funkcionisali kao par. Ukoliko ta samostalnost odgovara i jednom i drugom, onda je sve u redu…

Udaljenost u krevetu ipak ne mora nužno imati negativne konotacije, pa može značiti da razmišljate praktično i da želite da spavate u miru bez nepotrebnog gužvanja.

 

Kraljevski zagrljaj

Položaj u kojem muškarac spava na leđima, dok je ženina glava naslonjena na njegovo rame, govori da je muškarac emocionalno snažnija, a žena zavisnija osoba u vezi.

 

Zen stil
Položaj u kojem par leži okrenut leđima dok im se zadnjice dodiruju najčešći je kod parova u stabilnoj vezi. Spavanje u suprotnim smerovima može upućivati i na želju za samostalnošću, ali budući da im se zadnjice dodiruju, to znači da su oboje još uvek čvrsto povezani, seksualno i senzualno.

 

Zagrljaj
Položaj u kojem par spava zagrljen, zapetljanih nogu i s priljubljenim erogenim zonama otkriva da u toj vezi ima puno strasti i senzualnosti. To je najpopularnija poza za parove koji su se tek upoznali ili venčali.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here